Резултати от 1 до 4 от общо 4

Noirot или Applimo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Nov 2010
    Мнения
    3
    #1

    Noirot или Applimo

    Здравейте, искам да питам за съвет. С приятелката ми сме решили да си купим конвектор за спалнята. Северна стая, с изолация, PVC дограма, 13 кв.м. Спрели сме се на модел 1500W. И се стигна до избора на марка. За момента сме се спрели на Noirot Melodie и Applimo Euro Plus. Искам да питам какви са разликите между двата модела? В цената има разлика 70 лв! И кой бихте препоръчали от двата модела?
    Някой може ли да покаже снимка на така прословутите крачета, които струват 30 лв. навсякъде? Искам да видя как изглеждат и как се закрепят за самия радиатор! В барчето на работа има един конвектор на дървени трупчета и досега май проблем не е имало.
    Благодаря на всеки отзовал се!

  2.  
     
  3. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #2

    Re:Noirot или Applimo

    Сравнения м/у двата модела не мога да направя,защото притежавам само Аплимо.Крачетата му(наистина струваха 30лв.) всъщност са колелца,които си закрепваш към радиатора сам -елементарно е -има си планка за целта ,на която да се закрепят 2 крачета с по 2 колелца

  4. Novice
    Тук е от
    Nov 2010
    Мнения
    3
    #3

    Re:Noirot или Applimo

    martosblack, доволен ли си от Аплимо? Затопля ли бързо като го включиш? И как ти се струва разхода на ток?

  5. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #4

    Re:Noirot или Applimo

    Привет Ludomirce.Аз си купих Applimo QUATRO SAS 1500W. и до този момент съм изключително доволен от него.Използвам го в североизточна стая(спалня,на последен етаж,ново строителство с 3 външни стени ,а под мен все още не живее никой!),която е около 13кв.и съм се опитвал да я стопля с духалка Делонги( 2000в.)-неуспешно и скъпо упражнение Но все пак ,за да не те въвеждам в заблуждение ще кажа ,че зимата във Варна далеч не е настъпила още!При -2 градуса външна температура(през най -студената за сега нощ -радиатора бе пуснат на ЕКО режим (6-а степен)и в стаята температурата бе около 17градуса през нощта.Изгори ми 8кв.ел.енергия. Не знам как ще се държи през по-студено време,но ЗА мен комфорта на този радиатор е несравним с всяко друго ,ползвано от мен отопление до този момент! Успех

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Продавам Лъчист радиатор марка Noirot модел Аurea SAS 2kW
    От rali4ka44 във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 03-03-13, 20:23
  2. Лъчист (инфрачервен) конвектор APPLIMO
    От svetlik във форум Електрическо отопление
    Отговори: 1
    Последно: 31-03-06, 13:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе