Re: Проблем с топлата вода
  Задръстен топлообменник на бойлера - това ти е проблема, а не батериите. Обърни се към сервиз да ти го почистят.
   Цитат:

Първоначално публикувано от Lazar  
 Задръстен топлообменник на бойлера - това ти е проблема, а не батериите. Обърни се към сервиз да ти го почистят.

А защо на мивката/която също взема топлата вода от бойлера/ налягането е добро?
  Извинявам се, не съм догледал - разбрал съм, че и на двете батерии не е добро налягането. В такъв случай можеш да махнеш батерията и да провериш дебита на тръбата, за да се убедиш, че няма запушване или стесняване и тогава да търсиш проблема в батерията.
  Батерията се разглобява, като се вдигне ръкохватката до горно положение, маха се пластмасовото капаче/синьо и червено/ и под него се развива винта който държи ръкохватката. След това ръкохватката се издърпва нагоре /може и да се наложи по-силно да се дръпне/. И след това трябва да се извади керамичната глава, като при различните батерии е различен монтажа й. 
  Тук има със снимки и добри обяснения като как се разглабя керамичен смесител.
     Отговор: Re: Проблем с топлата вода
  Здравей те искам да се включа в темата с един въпрос  аз го имам същия проблем освен че нямам налягане на топла вода на душа а и на още две батерии а и бързо ми свършва топлата вода . А в началото на лятото го изчистих от варовика и всичко сам му сменил без меките връзки ?

- - - - - - - - - -

Здравей те искам да се включа в темата с един въпрос  аз го имам същия проблем освен че нямам налягане на топла вода на душа а и на още две батерии а и бързо ми свършва топлата вода . А в началото на лятото го изчистих от варовика и всичко сам му сменил без меките връзки ?