Трябва ми тоалетно казанче за монтаж на стена до 50-60 лв. Вече две купувам и след месец се чупи вътре механизма.
Трябва ми тоалетно казанче за монтаж на стена до 50-60 лв. Вече две купувам и след месец се чупи вътре механизма.
Къде се продават само механизми? Казанчето е САНИТАПЛАСТ - http://sanitaplast.hit.bg/content/to...azancheta.html - първия модел.
Това са най-разпространените казанчета, механизми за тях има във всеки магазин за ВиК части. Конкретни магазини мога да ти кажа само за Варна, ако ти върши работа.
Аз съм от София, значи ще търся утре. А това казанче какъв модел е... да знам за какво да питам. В сайта им пише само двустепенно
Да, така се води твоя модел - двустепенно, с изолация. Първоначално останах с убеждението, че имаш втория модел от сайта - НТ1, който е най-стар и разпространен. Може да носиш стария механизъм за по-сигурно.
Кое ти се чупи? Ако е камбната, има я навсякъде. На мен ми се е чупил лоста дето я вдига и не можах да го намеря никъде. Него го оправих с "протези" от текстолит, винтове и лепило. Камбаната след като се счупи я направих едностепенна с подръчни материали.
Като цяло са голяма беля, но сега с доработките върши работа.