през нощта докато съм бил на работа е горяло електрическото табло на блока. това, най-първото, което е вързано преди електромерите. дошла е някаква група и е вързала нещата как да е, колкото да не е без хич. ремонтната група се чака днес. всичките уреди (два климатика основно) се бяха изключили. част от бушоните се бяха свалили. сега съм изключил всичко и ще се чудя колко лв съм назад докато дойдат и оправят напрежението. въпросът е, как се процедира с чез за възстановяване на щети. сега определено са си виновни те и няма къде да мърдат. разправят обаче че трябва да се подаде жалба в три дневен срок. реално обаче аз не знам какво ми работи и какво не, щото на практика не е оправено електричеството. дали е добра идея да ида и да подам жалба за всичко което се сетя, или да чакам тия маймуни да дойдат да оправят работата и да видя какво е оцеляло. някой има ли опит с подобни ситуации...
в момента пиша от лаптопа в който е останало малко батерия, а нета го крада от някакви съседи с незащитен рутер... егати празниците...