Ta взех си Маранц SR4003 - до сега слушах различни музики и си поиграх с него.
Избирах межди Денон 19?? - забравих послените две цифри, Онкио май беше 506 - не си направих труда да помня много просто не ме грабнаха.
Маранца е най-тежкия от всички - отзад на табелката пише че харчи най-много ток. Момчете от Т-лис младост ( сещате се там в стаята с ХиФи) ми пусна музика на колони като моите за да чуя все пак приблизително как ще звучи в къщи. Абе супер се кефя и мисля че всяка изхарчена стотинка си струва Утре ще пиша повече и ще пробвам да снимам с телефона и да кача снимки.
Колоните са произход Великобритания, дърво са - въобще не ми дрънчат на кухо като чукан по корпуса като колони на Джамо например(тия по ефтините дрънчат някак си) Много добре са сглобени и най-важното сега като пуснах ресивъра се размазвам яко. Ще видя тия дни да звъня в Топ Аудио Видео да кажат какви са цените на останалите от комплекта (център, Бас, съраунд) за да ги поръчам
Като поразуча малко Маранца ще пиша утре - за сега на Пюр Директ и направих авто настройка с микрофона в комплекта. Иначе има много настройки и всички входове и изходи за които съм си помислял. Дистанционното е много удобно и може да се обучи лесно да командвате каквото си искате и с каквито бутони искате(дори го нагласих да намалям осветлението - намаляне и усилване ) пробвах го дори на телевизори като Нео - е разпознава всичко и се обучава от тяхните дистанционни.
Продължавам да го разучавам.