Считам, че трябва да бъде отворена. Войната навлиза в решаваща активна фаза, развръзката предстои в близките 20-тина дни.
Считам, че трябва да бъде отворена. Войната навлиза в решаваща активна фаза, развръзката предстои в близките 20-тина дни.
Има и друга тема, все още отворена: https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...%8A%D0%BB.html
Да, има.... Формално погледнато, бих могъл да отворя даже още по-нова тема, "Събитията в Донбас" примерно, но не е същото. Струва ми се, че е по-добре мненията да са на едно място.
Разбира се, както беше казал абсолвентът "мога и да не копам".
Събитията там стават все по-нелицеприятни, особено след използването на касетъчни бомби срещу мирни граждани. Това оръжие е забранено по международните закони след войната във Виетнам, като особено жестоко (Касетъчни боеприпаси — Уикипедия). Така че, кажи мерси, че все още можеш да четеш руски сайтове и да пишеш по тия теми, преди ЕС и USA да са го забранили като санкция срещу *****.
Чудя се, кога ще дойде горския и да им спре игричките!
НАТО подкрепя военната операция - Новини - Политика - Гласът на *****
Военни учения на САЩ и Украйна - Новини - Общество - Гласът на *****
Време е и ***** да се намеси силово!
аз като казах преди време, че хората са в огромното си болшинство тъпи овце, имаше хора тук, които рипнаха в защита на оптимизма
ъ-ъ! място за оптимизъм няма
Ами то, според ЕС/САЩ, ако има политик повече от 50% рейтинг е липса на демокрация и опозиция, а в същност, такъв рейтинг има само там където яко са настъпили по мазола истинската демокрация!
***** ще помогне за възстановяването на Сирия - Новини - Политика - Гласът на *****
Башар Асад бил диктатор, защото и той се ползва с голям рейтинг пред народа си!
Против темата нямам, като ви е интересна - да я отворя.
Но все пак е тема, а не колонка за новини.
Това не е форум за политика, темата е нещо далечно и откъснато от същността на общността ни.
Ако продължават да се сипят постове от 2-3-4 потребителя - не мисля, че тук и е мястото и освен затворена за трети път мисля, ще поеме и към небитието за да не дразни с катинарчето си малцината, които я четат.
Не ми допада идеята да ставаме трибуна на прозападни или проруски медии. Ако имате да коментирате нещо - изпоолзвайте свои думи, които подкрепяте с новини от медии, изказвайте ваши мнения, а не на американци и руснаци!!!
Другата досадна страна - 90% от рапортите във форума са за теми с политическа окраска, дразнещо е...