Предложение за нов раздел в Hardware.
Здравейте!
Нов съм [8D]
Откъм хардуер съм доста 'бос'[:o)], но професионално се занимавам с реклама, а конкретно с фотография - това, което би било от обща полза в този форум! [^]
С удоволствие, разбира се когато имам време и възможност, ще обсъждам, помагам и давам мнения и препоръки относно техниката на снимане, подбора на съответната камера и оптика към нея, построяването на осветление, както и някои трикове. [}:)]
След като се регистрирах очаквах да намеря отделен раздел Photo stuuffs например или Photo tech, името не е от значение, важното е, че фотографската техника си плаче за чист раздел, защото ако не всички от нас сега, но в най-скоро време, ще бъдем оборудвани с някой дигиталка, а самата дигиталка си е чист компютър. [8D]
Благодаря за вниманието [8D]
Добре дошъл на борда!
Лично на мен идеята ми харесва. В последно време има доста теми, свързани с цифрови фотоапарати, видео и WEB камери. Това може да бъде подраздел в раздела "Хардуер". Дано идеята ти срещне разбиране от администраторите на форума.
Идеята като идея е добра. ОБаче лично според мен ако започнем да раздробяваме, ще стигнем до къде по - важни неща. Ако например погледнем форума - има раздел саунд и видеокарти. А пък няма раздел хард дискове. Или монитори, дислпеи и т.н. Лично на мен и тези теми биха ми били интересни и то доста преди цифрова фотография.....
Не ви контрирам, по - скоро ви казвам - помислете и върху това предложение.
Мисля да се подкрепя и с това, че във форума "общ хардуер" темите за хард дискове са силно преобладаващи.
Идеята не е лоша, защото доста хора си накупиха цифрови камери (фотоапарати) и не е лошо информацията да е обобщена и концентрирана, а не разхвърляна във всевъзможни теми.
Връщам се отново на тази тема с надеждата, предложението на Photosaur, което подкрепиха всички писали по темата да намери реализация.
Мисля, че администраторите на този форум имаха възможността лично да се убедят в професионализма и качествата на Краси[:D]
А и темите, свързани с цифровата фотография продължават да се множат, пръснати навсякъде из форума[:(!]
Да де ама много раздробен ще стане форума, а като има прекалено много под форуми става много неудобно. Иначе няма нищо напротив.
Между другото, КрИС подхвърли тема за размисъл по време на сбирката на Ханчето, ама то от ядене, пиене, къпане, снимане, конкурси и т.н. не остана време да я обсъдим. Идеята беше дали разделите да не се окрупнят - да има само "Хардуер", "Софтуер" и "Общ", който да приюти всичко останало.
Аз лично не мисля, че това е добре - може и да има нужда от обединяване на някои раздели, но трябва да се прецени доколко.
По този повод, пускам анкета - така, че докато Баш Администратора се върне от морето, да има готов материал. Можете да гласувате и изказвате мнения тук.