Резултати от 1 до 10 от общо 10

Мнение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #1

    Мнение

    Колеги,

    Бих искал да изкажем становището си с ДА или НЕ за отстраняване от форума на Дзвера. Крис ще се съобрази с нашето мнение. Лично аз съм опитвал всичко възможно, но без успех. Има ли смисъл от безкрайни конфликти???

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #2

    Мнение

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Колеги,

    Бих искал да изкажем становището си с ДА или НЕ за отстраняване от форума на Дзвера. Крис ще се съобрази с нашето мнение. Лично аз съм опитвал всичко възможно, но без успех. Има ли смисъл от безкрайни конфликти???



    <div align="right">Originally posted by Lupus - 02/11/2004 : 22:02:55</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

    Аз предлагам първоначално да се модерира, въпросния "дзвер", малко по-активно, като предполагам, че след кратко време ще нормализира писателската си дейност.

    Лично мен ме изнеряше постоянно преди, сега просто не го забелязвам и почти не му чета мненията, но това не е решение на въпроса. Сега вече ще го наблюдавам по-внимателно. Мисля, че несъзнателно изнервя много от участниците във форума и неговата стойност за форума в момента е вредна.

  4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Мнения
    2,793
    #3

    Мнение

    Мисля, че една такава крайна мярка ще изостри отношенията между участниците във форума, които напоследък и без друго са доста обтегнати.



    Просто в случая трябва повече търпимост и по-малко да му се обръща внимание - а в същото време да се правят основателни модераторски забележки, базиращи се на правилата (например когато се опитва да отправя лични нападки към един или друг участник; да се приканва да се придържа към темата, когато се отклони сериозно и не маркира offtopic (това не се отнася само до него) и т.н.) Иначе ще го изкараме едва ли не мъченик, и ще настроим една част от участниците срещу нас. А той може да си се регистрира под друг nickname и пак да бучи и да тормози всички (има подобни примери - за smarty говоря - вижте при него как подейства "твърдата ръка" в комбинация с това, че спряхме да му обръщаме внимание: сега пак влиза във форума, но почти не пише и не се изказва в неговия стил)



    Това е моето мнение за D3BEPP... не че ще го превъзпитаме, но може и да има някакъв резултат. А ако пак няма - остава само отстраняването, което винаги може да се направи.



    EDIT: Леле, че омотано съм го написал... как можах! Дано разберете какво съм искал да кажа [8D] Спорен ден на всички!

  5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #4

    Мнение

    Забелязвам, че повечето участници силно се дразнят от модераторските забележки, дори, когато са силно основателни. Струва ми се, че е нужно да се модерира по-незабележимо т.е. само при по-груби нарушения на правилата. Вие какво мислите по въпроса?

  6. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #5

    Мнение

    Не би могло тук да се води смислен разговор ако не могат да влизат всичките модератори. За сега могат само Ru-boy и Slero, защото са модератори на раздела. Някой трябва да го оправи (или всички да имат права за този раздел)[:D]

  7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Мнения
    2,793
    #6

    Мнение

    Не знам дали бъркам, ама гледам, че и prt в момента беше "в темата", поне така пишеше в полето "Also here" ?!

  8.  
     
  9. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #7

    Мнение

    Няма значение, кой чете и кой не. Аз лично ще изтрия всяко мнение на "дзвер", което сметна, че е прекалено, без значение, колко време ще ми отнеме.

  10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Мнения
    2,793
    #8

    Мнение

    Мнението на D3BEPP:



    Смятам ,че форумът ми отнема доста и без това ценно време и нерви.

    Затова съм искал и от няколко модератори(включително Малоун) да бъда изритан.

    Сега не го искам. Не ме интереува толкова.

    Не съм и много активен.

    Но няма да търпя да ми бъде запушвана устата с ръка.

    Търпя, търпелив човек съм, но имам ясно определена граница.

    И когато някой, все тая кой - я премине - мога да създам наистина работа за активно модериране. Дори и срещу скромната сума от 40-50 стотинки на час. Това не е заплаха, просто е реалистично положение на нещата.

    Препоръчвам ако някой има личен проблем с мен да дойде и да ми го каже и да се опитаме да го решим.

    ICQ 33261290

    Вероятно някои от вас, които са говорили с мен, могат да потвърдят, че не бия и не псувам по кюто и ако имам време, ще обърна и внимание.

    Другото, по - лесното за тея, които имат личен проблем с мен е, направо да ме баннете.

    Промяната в моя статус няма да оправи и вашите грешки, но на кой му пука?

    Защото това, че някои са ме нарочили, си е техен проблем.

    Както и проблем на другите, които с поведението си допринесоха да се стигне до това състояние. Всъщност състоянието е, че стигнах до положение да влеза във форума, с който съм емоционално обвързан и да не мога да възприемам вярно, когато някой ми казва нещо - лае ли ме, или ми говори.

    Истината е, че не съм показал колко съм твърдоглав досега само от уважение към Крис и това, което е създал.

    Най вероятно пак заради тази причина няма да го направя. Все едно дали той ме харесва или ненавижда - за много моменти във форума съм благодарен, и мисля, че той е един от основните, на които трябва да благодаря.

    А за моето поведение - поне спрямо някои си има причина. Е, оправдаемо е, че е потулена или забравена от другите.

    В случай, че на някой му се е загубило какво искам да кажа - пояснявам: Или вземете и ме баннете, или престанете да триете на поразия мненията ми. В темата по - долу например мнението на Малоун си е откровена обида спрямо мен(неведнъж ме е наричал шут и циркаджия) но не е изтрито. В офтопик темите пак триене специално на моите отговори. Eventa пак го изтрихте от самоуправство. Първият опит да дам мнение по "тайната" анкета - пак. Помислете пак дали сте взели правилното решение. Не съм нечия футболна топка. Ако ще се разделяме, да се разделяме, но нека да не ставаме врагове.



    П.П. Новият ми аватар(вкл. подписа) е и позиция.

    Дано тези, към които е насочен го разберат. Защото другите ги разбирам и без да ги чета.




    Публикувам мнението, защото мисля, че всеки има право на такова. Ако искате, изтрийте го. А ако администраторите преценят, нека ban-нат D3BEPP. Без от това да се прави въпрос - просто няма смисъл...



    P.S. А сигурни ли сте, че темата наистина е "secret" ?

  11. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #9

    Мнение

    За сигурни, не съм сигурен, но трябва да е секретно .

    За банването - баннах го точно преди да вляза тук, сега виждам, че настроенията са други и го ънбавам щом смятате, че така е редно.



    Но моля - модерирайте го много здраво, без компромиси. И ако има бъдещ проблем с този участник - моля пишете за промяна в позицията ви.



    И една молба - моля, почистете темата "Умира ли Сетком" от всякакви лични нападки. Просто... не искам аз да го правя защото съм се нервирал и нямам вече ясна преценка кое е лично и кое не. В смисъл, нямам нищо против отговорите обсъждащи развитието/западането на форума, но личните нападки.. ни излагат всички вкупом.

  12. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #10

    Мнение

    Аз позабърсах някой неща. На мен лично форумния "звяр" няма да ми липства, а и съм сигурен, че и на голяма част от участниците. В друг форум не биха го търпяли до степен в която го търпяхме тук, убеден съм в това. При 1500 поста и 95% от тях в "Дъра-Бъра" и всеки дълъг по една педя, ще се съгласите, че не е нормално. Приноса му към форума е чиста нула, а и като се добави, че не зачита нищо и никого плюс това да дразни голяма част от участниците, мисля по-рано трябваше да му се покаже "червен картон".

    --------

    Обявявам награда от една бутилка уиски (или каса бира), ако някой ми покаже един единствен смислен пост, на въпросния участник, с който да е помогнал на някого.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Мнение за тв НЕО 3D
    От rupi във форум Други телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 01-03-14, 14:13
  2. Мнение за ТВ
    От pipe82 във форум Телевизори
    Отговори: 20
    Последно: 30-11-11, 17:04
  3. мнение за
    От vladeee във форум Озвучаване на автомобила
    Отговори: 0
    Последно: 14-05-10, 12:39
  4. Мнение
    От hunter79 във форум Аудиотехника
    Отговори: 11
    Последно: 21-04-07, 17:30
  5. Мнение
    От temuchin във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 13-02-07, 08:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе