Резултати от 1 до 8 от общо 8

Относно звездите (rating)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

Съвсем отскоро забелязах че съм се сдобил с 5 звезди - нещо, което откровено казано не заслужавам на фона на достойни и заслужили членове на форума които не са с толкова, още повече че са само от един глас. Рових се по всички настройки на профила си но не видях начин да манипулирам броя на звездите.

Моля модераторите или който има възможност за редактиране на тези звезди да ги махне (нулира, 'reset'-не) на нормалното им число - 0.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

В този аспект, аз също не съм много сигурен с каква цел се поставят звездичките... По-скоро съм склонен да вярвам, че в повечето случаи това се прави от чиста симпатия на някого към някого. Не за друго, а защото и аз не виждам с какво съм заслужил подобни "отличия" ако трябва да съм честен - съответно предполагам, че някой го е направил просто ей така... []

4. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Тези "неща" много правилно отразяват мннието на целия форум към въпросния участник. Причината за това е, че сме много по-склонни да оценим мякого негативно, отколкото позитивно, а завистта, омразата и нараненото самочувствие са причина моментално в главицата ни да премине мисъл от сорта "абе тоя що не взема да му смачкам рейтинга" (като в това действие се влагат много повече чувства и енергия, отколкото на практика постига дадения резултат[]).

Мнението на съфорумците се гради единствено от вашите мнения. Очевидно те не са навредили на никого, а тези, на които са помогнали са се престрашили да гласуват положително за вас.

/мале голем психолог се изкарах, а[:P]/

Айде със здраве

добавено: лично моето мнение е, че не трябва да имат възможност да гласуват участници, които на се били такива поне някакъв период от време, защото иначе не биха имали поглед над развитието на действието и оценката им не би била обективна. Предполагам това обаче изисква прекалени усилия и ако е така, нека не се имплементира []

5. prt
    prt е офлайн
    Member Аватара на prt
    Тук е от
    Feb 2004

Приеми го като искрено и приятелско потупване по рамото от някой(я) неизвестен доброжелател (ка), който те иска все в такава форма :-)

(Аз поне - така го приех преди няколко месеца)

Сега имаш по-трудната задача - да запазиш рейтинга си.

"Одобрението" е по-силното и по-доброто от "порицанието" .. но, уви, и далеч по-рядко срещано по нашите ширини и дължини.

6. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Приеми го като искрено и приятелско потупване по рамото от някой(я) неизвестен доброжелател (ка), който те иска все в такава форма :-)

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Просто не знаеш, колко си прав.

Това е самата истина.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Как става гласуването.

8.  

9. Gadget
    Guest

Отиваш в профила на съответния юзър. Горе вдасно има drop-down menu с Rate Member. Избираш от една до пет звезди и ръчкаш на Rate

10. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

между другото да благодаря на дзвер/кумчо:

"приятелю", още 2-3 регистрации и ще успееш да ми смъкнеш rating-a с още някоя и друга звезда []. дерзай!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. WinVista rating points
    От sorrowsad във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 18-10-06, 09:03
  2. RQ Link: Филмът "ЗВЕЗДИТЕ НА ЕГЕР" /Унгария, 1968/
    От marval във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 08-11-05, 20:02
  3. Задача 129 (човекът и звездите)
    От FearMe във форум Логически задачи
    Отговори: 25
    Последно: 05-01-05, 21:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе