-
Ненужна цензура (1984)
@Malone
Знам че можеш - дори по 2 страници. Но знам, че можеш и да подкрепиш някои от тях.
Философстването е (поне както аз го разбирам), когато се коментират "непрактични проблеми". Този си е много "практичен" (съгласен?), или оспорваш дали е "проблем" наистина?
Писах по-горе - за мен не е проблем, но за някои е. Нали сме тук все пак за чуждите проблеми ... макар и понякога да са нарочно измислени.
-
Ненужна цензура (1984)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="orange">@Ivo_tm</font id="orange">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Malone, ще просветлиш ли тъмната ми половина защо ти и Ru-boy, засега наричате "Логически задачи" английско клубче? Май само аз не знам...
<div align="right">Originally posted by IvO™ - 31/03/2005 : 16:49:23</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А ... ти да не мислиш, че аз знам.
Прочетох го някъде в друга тема по адрес на участниците там и определението ми хареса. Пък и тук май се спомена отново.
Защо? Нещо обидно ли виждаш в него?
Ако е така, извинения, не е било това целта ми.
Не знаех, че само аз и другия участник от европейската част на страната го използваме.
[;)]
<div align="right">Originally posted by Malone*-*31/03/2005*:* 18:55:49</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не, глупости, не се обиждам никак, дори звучи респектиращо... [:)][:P]
-
Ненужна цензура (1984)
<font color="orange">@prt</font id="orange">
Прав си, но мисълта ми е друга.
Филтъра винаги ще се прескочи дори и да го има и да е с огромно количество думи. Българския език е много богат и не мисля, че това ще бъде проблем, особено пък в комбинация с латинската азбука.
Но нямането на филтъра е заравяне на главата в пясъка, бягане от проблема [ако такъв съществува за някого].
Тъпичък е, но пък е весело и интересно да се опиташ да го прескочиш. Ако се олееш, тогава ще се намеси модератора. Никой от модераторите и/или администраторите не му тежи такава намеса, така че не ги мислете, достатъчно са и все някой ще забележи нередността и ще я коригира.
А и аз съм на мнение, че тук трябва да водим разговорите по начина, който използваме в ежедневния си живот.
Аз съм свидетел на такива диалози по купоните на Сетком, че дори и [колкото и невероятно да звучи] Dockera се изчервява от неудобство.
[;)]
-
Ненужна цензура (1984)
Тази тема излиза от рамките на нормална дискусия. Процента на хората против филтъра е съвсем малък. Филтъра е полезен и ще си остане, това е само личното ми мнение. Заключвам темата, защото спора се изражда в безсмислици и неоснователни претенции.