Някой от администраторите попрекалява. Пише ми на PM от чуждо име и други дребни щуротийки. В крайна сметка PM май означава private, не public.
Някой от администраторите попрекалява. Пише ми на PM от чуждо име и други дребни щуротийки. В крайна сметка PM май означава private, не public.
Както си бях в PM, получих отговор от писмо, което още не е прочетено от получателя, а веднага след това съобщение за нови 12 писма които не съществуваха.
... Дълбоко ме съмнява това, но даже и да е станало - не ти ли минава през ума, че е грешка на скрипта?? Как смяташ, че някой администратор ти е изпратил съобщение за 12 несъществуващи писма?
ПС - Да, П означава прайвът. И? Искаш сам на себе си да си пишеш, никой да не ти изпраща ПМ? Не разбирам защо обсъждаш дали е private или public?
Виж, не искам да се заяждам. Останах с впечатление, че става следното:
- пиша писмо на някого
- някой, ама не получателя му харесва да ми отговори от името на получателя и го прави
Нямам нищо против някой модератор да проверява Private Mail, но ако се намесва в съдържанието вече е Public Mail
Никой участник, модератор или администратор няма нито права нито възможност да разглежда твоите ПМ-и, стига естествено да не знае паролата ти за достъп във форума.
Освен мен ако се напъна, сменя паролата ти или бръкна директно в базата.
След като не съм го направил, оставам с впечатление, че си с погрешно впечатление.
След такива уверения, не ми остава нищо друго освен да се извиня на администраторите, че ги заподозрях че попрекаляват с шегичките.
При мен се получава същото, но оставам с впечатление, че е някаква техническа грешка. Без съзнателна намеса от хора []
Ако някой иска да я проучва, мога да допълня единствено, че съм забелязала такова явление винаги, след като съм трила PM-и.
Ако се сещате за други тестове, ще направя каквото предложите
(в случай, че не можете да го накарате при вас да даде този ефект...)
Не е само след триене. Тъкмо пробвах следното:
- отидох на PM Inbox
- кликнах върху последното там съобщение
- то се отвори, но заедно с това се отвори и pop-up екранче, на което пишеше:
"You have 13 new Private Messages!
Would you like to go to your inbox now?"
Аз вярно имам 13 ЛС, но изобщо не са "new", пък и вече съм си в inbox-а ... един вид.
От доста време го има това...
@prt,
Да това го има отдавна. Напомня ти, че трябва от време на време да си почистваш кутиите от излишните съобщения. Мястото на сървъра не е неограничено.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@prt,
Да това го има отдавна. Напомня ти, че трябва от време на време да си почистваш кутиите от излишните съобщения. Мястото на сървъра не е неограничено.
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*01/07/2005*:* 09:48:30</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И аз си мислех така, но позволи ми да не се съглася с теб, защото:
1. При препълване съобщението е друго.
2. Информацията е невярна - съобщенията не са "new"...
Когато кутията ти се сдобие с известен брой РМ, при повторното отваряне на някое от старите - отново се появява съобщението, че имаш Х брой нови.
Това може да се избегне, като си почистиш не само <font color="red">Inbox</font id="red">, а и <font color="red">Qutbox</font id="red"> кутията. Ако всичко е наред в опциите ти отгоре ще се появят още две: "New PM" и "Reply".
Бъдете грижливи към пощенските си кутии, за да се грижат и те добре за вас. []