Десетокраки = 5хПървоначално публикувано от Wise
За 10х - двадесетокраки...
Десетокраки = 5хПървоначално публикувано от Wise
За 10х - двадесетокраки...
Айде сега, и стоножки ще ги изкарате...
отвсякъде
Я сега кажете че варненската агитка не е яка
в топ 10 FearMe;Julian ;Кайсо ;Mr.TECHNO ...
Ще трябва д чакаме още 2 седмици
Не,няма да ги изкарваме такива,каквито не са!Първоначално публикувано от Slero
Призив:
Каки,моля ви, станете процентно (по регистрация,а по-важно - и по участие) толкова колкото са батковците!!!
Иначе,как да повярваме,че е истина това,в което ни уверявате,а именно - че не сте блондинки?
Само да отбележа че цялата тема си е за дъра бъра.. друга идея имах и много бях пил.. но идеята ми остава
10 000 ще си има книжка по избор и т'ва е ... пък ако ще и да е по голям спамер от мен
Първоначално публикувано от Wise
Ами крайно време е да станеш от компютъра, за да може дъщерите ти да седнат на него!
Немаш си напрества колко си прав ..Изпитвам ужас ,като требва да напиша че например тая дума/некаква си техническа/ не я разбирам .Първоначално публикувано от Wise
е потребитела ,,Един Луд,, закъсва със мен със обяснението*, хем искаше да помогне,хем не възприемах как требва да стане .
Мога да дам една препоръка.бъдете по милостиви и търпеливи ,на вас ви е лесно щото ги знаете нещата.ама не ви пречи да помагате на ближните* .Некаде да си приказваме , некаде съвет да се даде..Трябва да съчетаваме полезното със приятното
нали за това сме тук за съвет за укор а където трябва ... за други работи ... примерно пияно да преместим , буренце с вино да изпием и фъфлейки може да се робваме да обясним нещо... мен ми е лесно - аз раздавам книги ....
ами то ако съотношението на каки/батковци беше 1:1 щяха да са се регистрирали още 5-6000 батковци заради каките и пак да се промени съотношението
Лично моята "кака" след надничане се регистрира в HWBG и беше много активна - в дъра бъра ...
ама сега се е регнала в разни други ПРОФЕСИОНАЛНИ форуми + готварски..
А от една съседка разбрах (след като ми обясни че не може без нет) че ходи по форуми за деца и мода ... така че който има чак толкова нужда да си говори с мадами да се регистрира там
Аз пък чакам да се направи АЛКОХОЛЕН форум та да се регна там Надеждата ми беше в ДОКО ама той чувам вече не пиел....
едит _ 9881 Потребители
@WilliamDark, ти се радвай, че "каката" ти не се е регистрирала и в други форуми... че 'най'ш к'ви има...
Защо от 10000 сеткомеца на сбирката ще бъдем само 10?!
10000 Потребители
Последен потребител: 10000
//ДОБАВЕНО
@pat,
и аз си го помислих същото
Не че нещо, ама forel@evrotur.net ми изглежда някак познатоПървоначално публикувано от Bibi