Преди известно време беше този, после се смени, сега пак се върна стария.
Това само при мене ли е или....
Лично аз предпочитам сегашния.
Преди известно време беше този, после се смени, сега пак се върна стария.
Това само при мене ли е или....
Лично аз предпочитам сегашния.
Това е от някое време снощи. Супер съм доволен. Не заради друго, ами вече ми помни паролата, не трябва всеки път да я въвеждам!
А, да, със Firefox 1.0.7 съм!
Честно казано не виждам никаква разлика в интерфейса (ползвам Helios Multi), а с паролата никога не съм имал проблеми - пиша я веднъж, маркирам "да помни завинаги" или нещо подобно беше и това е. С IE6 съм.
Всеки може да настрои предпочитания интерфейс от профила си.
Смените, които наистина се правиха вчера се отразяват само на участници, които не са задали предпочитан интерфейс и карат с този по подразбиране, както и на гости, които не са регистрирани във форума.
От снощи пак промяна.
От профила не видях стария. Бях си свикнал с него.![]()
Мдааа... И аз останах неприятно изненадан.Първоначално публикувано от Vandal
![]()
Не намирам откъде в профила може да се избере интерфейс?!? И аз предпочитам стария, ако има възможност нека се върне като опция, pleeease![]()
За новата версия на форума няма още aqua skin, като направят ще го сложим.
@Ско: ПРОФИЛ -> Настройки Изглед и Подредба -> Текуща Графична Среда
Само на мене ли ме струва, че стария интерфейс (който беше до преди два дена) го няма ?
Той ли е aqua sking ?
В момента ползвам SMF Default Theme и още ми е странно...
мхм, до вчера бяхме с Aqua Skin, сега сме със стандартния скин на SMF
мдам аквата беше по компактно някакси и бяха по удобни бутончетата...
И е нещо, с което си свикнах (поне лично аз) почти цяла година...Първоначално публикувано от dark
Интересното е, че заглавната страница на setcom.bg все още си ми излиза в "Aqua"-интерфейс.
На заглавната страница съм го правил ръчно...
На форума.. няма да го правя - първо, че е php, а не asp, второ... абе много работа е.