Еми то от рейтинга скачате на палците, после на боцкането... кой знае до къде ще стигнете :grin:
Преглед за печат
Еми то от рейтинга скачате на палците, после на боцкането... кой знае до къде ще стигнете :grin:
Г-жа, да ти дам един тест за непорочност да решиш?... :grin:Цитат:
Първоначално публикувано от MrMyr
като хвърлих едно око в тази тема, припомних си от преди няколко години....
http://chat.dir.bg/
BerkStock ще те напляскам, момченце ! ;)
Относно рейтинга. Очевидно е,че е субективен фактор. Защо ? Ами защото може да се покачи или понижи и без да пишеш тук. Някъде в началото някой спомена нещо такова и съм склонна да се съглася.
Колко поста трябва да има юзер, за да може да участва в рейтингуването? :undecided:
Дали изобщо има правило?Май и стаж трябва.Цитат:
Първоначално публикувано от Lukan
p.s. Прочети http://forum.setcom.bg/index.php/topic,22317.0.html
Ако пишеш само заради броя на постовете става лошо.
Мисля, че 200 май последно бяха заложени в настройките на форума, не помня.Цитат:
Първоначално публикувано от Lukan
Аз пък викам да се разкарат и рейтинга и броя на постовете.
Когато видя, че някой плаче, че му е паднал рейтинга, веднага му забивам и аз една ръка надолу, ей така за здраве! :)
От друга страна, когато ми хареса какво е написал накой (обикновено като взима моята страна в даден спор :) ) му чукам едно плюсче, а имам и няколко души, дето ей така по лични причини им вдигам точките, всеки път като ги видя и се сетя, независимо какво са писали.
И какъв е смисалът от тая работа - точно никакъв....
Тук сме да трупаме постове и рейтинг или да обменяме информация!?
не се сдържах да не те бодна :)) :devil:Цитат:
Първоначално публикувано от Ghost
Леле мале, пак ли тази тема...
lolЦитат:
Първоначално публикувано от dark
Ся аз к'во ще правя с една звездичка по-малко!...Край! Отивам да си разплета чорапите!
Мерси! Аз, пък да видиш колко съм гаден, няма да те барна! :yahoo:
Същото мисля и правя,но все пак е като някакъв стимул.Цитат:
Първоначално публикувано от Ghost
аз от тия работи хич не се стимулирам... дай ми на мене "каки" :Р (и никва казарма :) )Цитат:
Първоначално публикувано от wiseacre
ей това нещо хич не го разбирам - никога не съм наричал апетитните дами "каки", нито съм се плюнчил по истински каки... дай ми на мен малки момиченца :devil:
дано поне 18 години да имат тези малки момиченца... ;)