Здравейте,
кой може да ми обясни какво означава "Рейтинг", в профила на потребителя и ако е някакъв вид гласуване, от къде се гласува?
мерси
Здравейте,
кой може да ми обясни какво означава "Рейтинг", в профила на потребителя и ако е някакъв вид гласуване, от къде се гласува?
мерси
Гласува се от двете "ръчички" отляво и отдясно на рейтинга, като по този начин се вдига, съответно смъква показателя на потребителя. Всеки стартира от 0 и се очаква, че колкото по-полезен е бил за останалите, толкова повече потребители биха гласували за вдигането на рейтинга му. А колкото повече глупости пише и особено ако не чете, преди да пита, толкова повече биха гласували с "ръчичка надолу".
чувствам се особенно бавен ... къде са тия ръчички ? в профила ли?Първоначално публикувано от Slero
едит: добре и кой ми бутна рейтинга пак ?
Гласува се чрез палците под броя на публикациите.
Само че за да можеш да гласуваш, трябва да имаш определен брой публикации.
Изпревариха ме
разбрах, благодаря и на триматаПървоначално публикувано от Vandal
След определен брой публикации, под аватара на всеки ник виждаш една ръчичка. Кликваш върху нея и си избираш съответно как да гласуваш - нагоре или надолу. Не всеки има право да гласува,трябва да "навъртиш" някакъв период от време тук като редовен форумист. *Рейтингът ти /както може би се досещаш/ зависи от публикациите ти.
...... но не като бройка, а като качествоПървоначално публикувано от MrMyr
Естествено.Аз самата съм си пример При 2 публикации отпреди година се оказах с рейтинг 1 и дори попитах един от форумистите защо е така при условие че има хора с по 700 броя публикации а са с 0.
Писе, някои го правят просто за спорта. Не се учудвай.Първоначално публикувано от MrMyr
интересно ... и при мен, докато поствах в тая тема се смени, само че от -1 на -3. разбирам да пиша някакви глупости, а то просто зададох един въпрос.Първоначално публикувано от MrMyr
сигурно, ако бях - "тя", щеше да върви нагоре
както и да е, модераторите може да заключват темата. въпроса се изясни.
@дарк ;-)
превдстави се за невина девойка и ще имаш по-голям шанс, ако е толкова важно това за теб :Р
, за да се почувстваш по-добре и да гледаш на рейтинга от веселата му страна. :coolsmiley:Първоначално публикувано от diaflin6
Тези, които имат особено полезна роля във форума си личат от километри и нито рейтинг, нито звездички и дрънкулки могат да променят отношението на останалите участници към тях.
Като ми гледаш моята осмица, смяташ ли че знанията ми са по-големи от някой с +6 например. Не, разбира се.
Усмихвай се и живей.
[size=14px]Внимание! Писането в тази тема може сериозно да повиши или понижи Вашия рейтинг![/size]
Справка: рейтинга на @Profita - когато е писала, е бил 8, вече е 10
А рейтинга на @diaflin претърпява още по-голяма метаморфоза: от -1 на -3, а вече е 0...