Това само да мен ли ми го дава като съобщение горе вляво където показва последните теми във форума
Това само да мен ли ми го дава като съобщение горе вляво където показва последните теми във форума
И при мен е така от няколко дни...Чудя се каква може да е причината... Между другото - с firefox 1.0.7 съм, дали пък това не е причината...
P.S. Не е това причината, просто до сега влизат в сайта чрез bookmarks на браузъра, но като напишеш в адрестото поле адреса на сайта www.setcom.bg всичко вече си е наред - вижда се нови интерфейс на сайта, който е доста по-добър... :Super:
Сега при мен го няма този проблем,но понеже никой не каза нищо и аз реших,че проблема е при мен но явно наистина от време на време нещо се бъгва.Аз използвам IE явно браузера няма нищо общо
Не е при теб. Новата версия на форума има някакъв проблем с кодировката на някои мнения на кирилица, които след това правят проблем на xml-a от който се генерира списъка на първата страница и гърми
Кофти проблем, който не е ясно защо става и по тая причина не е ясно как да се оправи...
Оправянето засега е само ръчно... като видя, че има проблем виждам на кое мнение е и е достатъчно да се даде редакция и без реално нищо да редактираш да се запази наново мнението. Тогава се записва отгоре с нормална кодировка и всичко е ОК.
Нямам идея точно кога се скапва кодировката, има тенденция да се сбозва при мнения на по-стри потребители - ru-boy, CKO, но.. това е случайно като че ли.
Оправено е на по-новия скин на сайта.
На по-стария... след известно време.
Пак ли азПървоначално публикувано от КрИс