Това само да мен ли ми го дава като съобщениегоре вляво където показва последните теми във форума
![]()
Това само да мен ли ми го дава като съобщениегоре вляво където показва последните теми във форума
![]()
И при мен е така от няколко дни...Чудя се каква може да е причината... Между другото - с firefox 1.0.7 съм, дали пък това не е причината...
P.S. Не е това причината, просто до сега влизат в сайта чрез bookmarks на браузъра, но като напишеш в адрестото поле адреса на сайта www.setcom.bg всичко вече си е наред - вижда се нови интерфейс на сайта, който е доста по-добър... :Super:
Сега при мен го няма този проблем,но понеже никой не каза нищо и аз реших,че проблема е при мен но явно наистина от време на време нещо се бъгва.Аз използвам IE явно браузера няма нищо общо
Не е при теб. Новата версия на форума има някакъв проблем с кодировката на някои мнения на кирилица, които след това правят проблем на xml-a от който се генерира списъка на първата страница и гърми
Кофти проблем, който не е ясно защо става и по тая причина не е ясно как да се оправи...
Оправянето засега е само ръчно... като видя, че има проблем виждам на кое мнение е и е достатъчно да се даде редакция и без реално нищо да редактираш да се запази наново мнението. Тогава се записва отгоре с нормална кодировка и всичко е ОК.
Нямам идея точно кога се скапва кодировката, има тенденция да се сбозва при мнения на по-стри потребители - ru-boy, CKO, но.. това е случайно като че ли.
Оправено е на по-новия скин на сайта.
На по-стария... след известно време.
Пак ли азПървоначално публикувано от КрИс
![]()
![]()