Новия рекламен банер и Firefox
Само при мен ли се е сбъгнала работата, щото новия рекламен банер горе, дето благо приканва да се отърва на далавера от старите си части, ми измества барем с 3 пръста в дясно размера на прозореца на Лисицата и ме дразни
С InternetExploder това го няма, ама при Операта - пак го има.
Моля знаещите и можещите за компетентно мнение
Re: Новия рекламен банер и Firefox
При Опера си извеждаш един бутон:[Fit to width] - цък и проблема се оправя.
За FireFox не съм сигурен , но би трябвало да има аналогично решение. Колкото до Explorer'a там няма надежда :) .
При мен с опера е отрязан малко, но не ми измества прозореца, просто се губи
Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
Само при мен ли се е сбъгнала работата, щото новия рекламен банер горе, дето благо приканва да се отърва на далавера от старите си части, ми измества барем с 3 пръста в дясно размера на прозореца на Лисицата и ме дразни
С InternetExploder това го няма, ама при Операта - пак го има.
Моля знаещите и можещите за компетентно мнение
Ако ще ти стане по леко, и при мен е така. Зачудих се защо, за околко 1 сек., и се отказах да мисля, все пак днес и утре е ден за почивка.
Какъв е този браузер дето го спомена - Internet Exploder, не съм го чувал, знам за Firefox и Opera, но за този първия за първи път чувам, че даже и работел?
Цитат:
Първоначално публикувано от DarkSaber
При Опера си извеждаш един бутон:[Fit to width] - цък и проблема се оправя.
За FireFox не съм сигурен , но би трябвало да има аналогично решение. Колкото до Explorer'a там няма надежда :) .
За Firefox, ако банера е още три пръста по в дясно, ще е най-добре, просто няма да се вижда. :)
При мен си е идеално. С Firefox 2.0, но да се има предвид, че съм на резолюция 1280х800.
При мен също е наред.
Същата версия, 1024х768
Оп-па. С "Firefox 2.0" при 1024 х 768 - трите пръста си остават... особено средния... :)
С "IE" - нема проблеми.
:Drinks:
Превключих на 1024х768 - пак няма проблеми при мен. Явно не е от резолюцията. Ама и от версията на браузъра едва ли, защото с бат' Ивчо се оказва, че сме с еднакви лисички... и при него има, а при мен няма проблем. Хм, кой да ти каже от какво е... :detective:
Добавено: You have version 9,0,16,0 installed
ФФ 2.0 дава от време на време фира под Мак с някои флаш версии ако не се лъжа. При мен с ФФ 2.0 под ХР и под Убунту си е ок - макромедиа флаш 9,0,16,0. Може ли от чисто любопитство хората, които репортват такв проблем да проверят коя версия имат инсталирана ?
струва ми се че е заради html coda , има сет-нато свойство на object тага ( който показва рекламния банер ) " float: right;"
защо трябва дасе флоат-ва , при условие че има 2 клетки на разположение . по добре е да се сложи логото на сетком е едната ,с align = left и флаш баннера в другата , с align = right
Windows XP SP2 all Updates
Firefox 2.0, резолюция 1024х768. Adobe Flash Player - You have version 9,0,16,0 installed.
Opera Версия 9.02, Реализация 8585. Adobe Flash Player - You have version 9,0,16,0 installed.
Банера се вижда 1/2
-------------
Linux - Knoppix 4 DVD edition
Firefox 1.0.4
Банера се вижда 1/2
с Firefox 2.0 съм и нямам проблем с банера. 1152 / 864
Досега нямах такъв проблем, но бях с версия 1.5 на лисицата. Сега като качих новата версия 2.0 го забелязах, но ми прави впечатление, че се получава само когато вляза в някоя тема, а в заглавната страница го няма! Друго важно, което забелязах е че тази бяла лента отдясно при старата версия я нямаше. Явно рекламния банер е дясно центрован, а страницата от темата - ляво и затова е така.
Пууу, отдъхнах си, проблема не е в моя телевизор :ole
Цитат:
Първоначално публикувано от diaflin6
струва ми се че е заради html coda , има сет-нато свойство на object тага ( който показва рекламния банер ) " float: right;"
защо трябва дасе флоат-ва , при условие че има 2 клетки на разположение
. по добре е да се сложи логото на сетком е едната ,с align = left и флаш баннера в другата , с align = right
Звучи логично, но не става за съжаление....