Re: Структурно предложение
@Malone,
Напълно съм съгласен с теб. Ти си "старо куче" във форума, имаш много наблюдения, защо не предложиш някаква структура на IT разделите и да я обсъдим. Виждаш как след като се структурира "Битова техника" по нов начин стана много по-подредено. А от дългите теми спасение няма. Там се събира информацията по най-широко обсъждани въпроси и само внимателното четене му е майката. Моята практика е като изтече годината, да прочистя темата от очевидната плява и да я затворя. Така нещата поне се подреждат във времето.
Мдаам. И аз харесвам идеята. Преди време се чудех дали да не си купя климатик. Реших да проверя тук какво пише и попаднах на тема 90 страници. Е, няма сила, която да ме накара да я прочета. ;-)
Хвърлям необмислена идея: Може би е добре, когато става дума за продукти, независимо дали са свързани с ИТ или друга област, форумът да е така организиран, че да е естествено и нормално да се отварят нови, дублиращи се теми. Например "Кой е най-добрия компютър за 700лв в момента". От друга страна теми където помените не настъпват толкова често (например раздел "Мрежи") форумът трябва да предразполага към търсене във вече съществуващите теми. Например омръзнало ми е да чета през месец "Как да споделя Интернета".
Също смятам, че има объркване с операционните системи: Какво по дяволите прави "MAC - За любителите на Macintosh" в категория "Hardware"!? Според мен най-естествено е e ОС да бъдат извадени в отделна категория и там да се преместят "Windows, Linux и MAC" и да бъдат добавени, *BSD, Други"
Весела коледа на всички!
Malone, давайте им някакъв латентен период на такива теми - да кажем два месеца - и после ги заключвайте.
За по - просто и осъществимо въздействие аз просто не се сещам.