Re: Правила/информация за триене на постове от мод/админ...
nocToRHHo 3JIo, съвсем скоро ще те банна!
Дразниш. Досадно е да пишеш 5-странични постове, засягащи само и единствено нараненото ти честолюбие.
Това е форум - влиза се за малко помощ и за много ведро настроение. Не че успях да изчета поста ти, стигнах до 7-мия, 8-мия ред, но той с нищо не допринесе за подобряване на настроението ми, даже напротив. Това убеден съм важи не само за мен, а и за всеки, който се е опитал да прочете какво си написал. И е убедителна причина да бъдеш баннат - всяваш смут, раздори, а не положителни емоции.
Наистина приеми това като крайно, последно предупреждение. Нито аз, нито другитре участници имаме време да си късаме нервите тук, влизаме по съвсем други причини.
В тази тема те съветвам напълно сериозно да не отговаряш, струва ми се, че ако отговориш, това ще е поредния пост, в който няма да има нищо интересно, весело или поддържащо дискусия, която е интересна и на друг освен на теб и.. затова ще ти е последния.
Ами Крис, щом си нервен, почини малко и погледни последният абзац, който се отнася за теб лично. Може и предпоследният, който е точно по темата.
Не знам за какво настроение и какви забави в постовете говориш. Да ви повдигна настроението с постовете си в замяна на подритване от ваша страна? Аз да не съм шут на форума?
Постът не засяга само и единствено нараненото ми честолюбие и е само и единствено в отговор на определени действия. Не пада от небето. Макар че за теб може и да е така.
Не искам последне думата, сигурен съм и че няма да е така. Явно дискусията е безмислена и няма да се разберем, за това лично аз я прекратявам. Последен във темата, последен в Африка, последен във форума... Общо взето - все тая.
Techno, ще ти пиша. Не мисля, че съм написал нещо обидно за теб.
Wisecrease, и с теб минавам на лични, но искам да те помоля да ми напомниш:
Кой си ти и за какво се бориш(справедливост, рейтинг?) Не помня да съм правел опити да те заблуждавам, манипулирам и предизвиквам, че и за пореден път, както си го обрисувал.
Поздрави на всички и благодаря за отделеното време и внимание!
Направете под Форум - "Голямата Уста" и направете @ДЗВЕР-о модератор там !
това е решението!
Дзвер има голяма еволюция
толкова банове и Смарти не е отнасял , но пак се връща!
Признавам че е много упорит!
Не исках така да се развие темата, но ето, че още една идея ми хареса:
Авторът на темата да може да си я заключва. След като прецени, че му е отговорено
или, че няма повече какво полезно да се каже. Ако можех - бих я заключил тази.
Хрумването и на мен ми харесва, но се съмнявам, че има форум (като софтуер, не като организация), който предлага такава опция.
Тази опция би била полезна, но само за теми с привкус "Искрено и лично", не и за темите с IT насоченост. Знаете, че почти винаги се налага някакво доуточнение, нюанси при проблемите и т. н.
Това е само мое мнение разбира се.
Цитат:
Първоначално публикувано от Malone
Тази опция би била полезна, но само за теми с привкус "Искрено и лично", не и за темите с IT насоченост. Знаете, че почти винаги се налага някакво доуточнение, нюанси при проблемите и т. н.
Това е само мое мнение разбира се.
Напротив - точно за тях си е! Защото понякога започва "мерене на пишките" и не се помага на автора.
И това е само мое мнение, разбира се. :)
//Добавено
В "логически задачи", след като авторът обяви задачата за решена, се прекратяват дискусиите.
И там не се е налагало намесата на мод/админи.......
Wise такива правила има, не се тревожи напразно.
Нещо повече, има изградена стройна система по въпроса който повдигаш.
Ако се интересуваш за нещо конкретно ползвай РМ, ще ти разясня в детайли.
А, относно "блестящата" идея да си заключва всеки темите сам, доколкото схванах, просто няма да стане по различни причини някой от които разяснени от Ghost.
Цитат:
Първоначално публикувано от Ghost
...... но се съмнявам, че има форум (като софтуер, не като организация), който предлага такава опция.