Re:Климатици и телевизори
Хе-хе. Това сякаш си го копирал от мен. Но аз го писах още преди повече от 2г. Този форум отдавна не е ИТ насочен, дори няма нищо общо с ИТ. Това е форум за битови уреди. За собственика е важно да има посещения. Нищо не може да се направи. Такава е реалността. За такива като мен добре, че има http://hardwarebg.com/forum/ . На въпроса за новините на главния сайт, Крис саркастично ми отговори да ги пиша аз ако искам. И е прав човека.
Сега се загледах в темата.
И погледнах последните публикации - честно казано... и да се обиждате и да не се - на крива ракета космоса й пречи...
[img width=800 height=348]http://sunnycomputers.biz/forums.gif[/img]
Аз лично виждам едно съвсем балансирано разпределение и не мога да проумея защо би пречило на някого.
Гледаш непредставителна извадка за момента. Аз пък виждам, че общо броя на публикациите в Битова техника е в пъти по-голям от броя на публикациите във всички останали раздели. Не виждам обаче смисъл да го обсъждаме. Никой не може да определя къде, какво и колко да се пише. Просто казвам, без ни най-малко да се шегувам или обиждам, че Сетком вече е известен в мрежата като сериозен форум за климатици, ТВ и битова техника. Никой не го свързва с ИТ. Някои нови и незапознати се подлъгват по началния сайт. Те вече потребителите в подписите си слагат климатиците и мултимедията, а не РС-тата. Както вече казах в това няма нищо лошо. Не ми пречи. Мога да намирам каквото ме интересува за битова техника тук, а за ИТ на други места. И аз участвам вече само в темите за Газовите котли, след последното ехо в темата за клок.
Нещо лошо има ли в това? Форумът дава това, което е търсено. След като даден раздел просперира и има най-много интерес, значи е уникален сам по себе си и полезен за потребителите. Да не е някаква борба за надмощие? Каквото е било преди... било. Дай да затворим форумите за климатици и телевизори, защото се посещавали повече от IT. :081:
Аз съм много доволен от развитието на форума, без значение как ще го нарекат някои - за битова техника, телевизионен и не знам още какъв. След като точно тук намирам информацията, която търся за мен - той е полезен!