Резултати от 1 до 6 от общо 6

Климатици и телевизори

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2004

Климатици и телевизори

До управата на www.setcom.bg:

Уважаеми господа:

Имам чувството, че от един ИТ ориентиран форум вече форума се превръща за климатици и телевизори. Колко ми харчи, къв да си зема, инверторен, с къв коефициент, плазма или ЛСД, кво да му гледам, от къде да го зема................еми пишете тогава новини и за ТВ и климатици на заглавната страница.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Re:Климатици и телевизори

Хе-хе. Това сякаш си го копирал от мен. Но аз го писах още преди повече от 2г. Този форум отдавна не е ИТ насочен, дори няма нищо общо с ИТ. Това е форум за битови уреди. За собственика е важно да има посещения. Нищо не може да се направи. Такава е реалността. За такива като мен добре, че има http://hardwarebg.com/forum/ . На въпроса за новините на главния сайт, Крис саркастично ми отговори да ги пиша аз ако искам. И е прав човека.

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Сега се загледах в темата.
    И погледнах последните публикации - честно казано... и да се обиждате и да не се - на крива ракета космоса й пречи...
    [img width=800 height=348]http://sunnycomputers.biz/forums.gif[/img]

Аз лично виждам едно съвсем балансирано разпределение и не мога да проумея защо би пречило на някого.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Гледаш непредставителна извадка за момента. Аз пък виждам, че общо броя на публикациите в Битова техника е в пъти по-голям от броя на публикациите във всички останали раздели. Не виждам обаче смисъл да го обсъждаме. Никой не може да определя къде, какво и колко да се пише. Просто казвам, без ни най-малко да се шегувам или обиждам, че Сетком вече е известен в мрежата като сериозен форум за климатици, ТВ и битова техника. Никой не го свързва с ИТ. Някои нови и незапознати се подлъгват по началния сайт. Те вече потребителите в подписите си слагат климатиците и мултимедията, а не РС-тата. Както вече казах в това няма нищо лошо. Не ми пречи. Мога да намирам каквото ме интересува за битова техника тук, а за ИТ на други места. И аз участвам вече само в темите за Газовите котли, след последното ехо в темата за клок.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Нещо лошо има ли в това? Форумът дава това, което е търсено. След като даден раздел просперира и има най-много интерес, значи е уникален сам по себе си и полезен за потребителите. Да не е някаква борба за надмощие? Каквото е било преди... било. Дай да затворим форумите за климатици и телевизори, защото се посещавали повече от IT.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Аз съм много доволен от развитието на форума, без значение как ще го нарекат някои - за битова техника, телевизионен и не знам още какъв. След като точно тук намирам информацията, която търся за мен - той е полезен!

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе