Явно това е подходящата единица във форума.
//отделно, че изчезват постове, като в черна дупка
Явно това е подходящата единица във форума.
//отделно, че изчезват постове, като в черна дупка
Ако имаш впредвид астрономическото време , и аз съм съгласен . Отправих запитване към модераторите , но все още часовника на форума е 1 час напред !
Най-вероятно няма да го оправят. Както виждам едната функция е бъгната.
Така че всеки, който е мераклия, да се самооправи ей тъй:
Профил -> Настройки Изглед и подредба -> Времева разлика -> напиши -1 в полето -> дай "Запомни"
P.S.
Mеждувременно видях какво чупи функцията за автоматично сетване на часовата разлика.
В случай, че някой от Админите се интересува.
Но говоря за функция от клиентската страна, т.е. пак става въпрос всеки потребител да си редактира профила.
Иначе може да се направи еднократно за всички, някак така:
Admin Panel --> Features and Options --> Basic Features --> Overall time offset
е как така изчезват постове?!Първоначално публикувано от Wise
Може би просто някои модератор/админ да е преценил, че постът ти е неуместен и да го е изтрил, случват се и такива работи.
може да има проблем с потребители, които са си сменили времето и да няма последователност в постовете...
админите да се оправят
Не би трябвало да има такъв проблем. Датите вероятно се пазят в стандартно време, а само се изобразяват според потребителските настройки.Първоначално публикувано от mumun
Но междувременно нещата са се оправили. Благодарности за което
Брей че си скромна.
Лошо няма, който е скромен е и красив, защото е добре известно, че "Скромността краси човека".
Всъщност искам да кажа, че подозираме, че благодарностите трябва да са за теб, а не от теб.
offtopic
----------------
@MitkoS
ти да не си решил, да сваляш нещо Bibi, тия дни?
Да, може. @Kris беше отворил тема за електронните цигари и @fXOrange беше писал там, после и аз.Първоначално публикувано от fXOrange
Както и да е - благодаря на @Bibi - по нейния съвет си оправих времената!
Има виртуална кола - //кока такава
Аз я изтрих темата. Тръгна в неправилната посока и реших, че няма да има никакъв смисъл от нея. Не е бъг.
ами извинявам се, явно заради мен, не трябваше да се изразявам така, простоПървоначално публикувано от КрИс
Благодаря - това е достатъчно!Първоначално публикувано от КрИс
И успех с не-цигарите!
//мисля, че щеше да е полезна темата, а и има смисъл от такива неща - трябва да си говориме за такива неща!
Защо да няма смисъл?
Идеята ми за темата беше обсъждане на хардуера, откъде да се купува, кои са добрите китайски магазини, ревюта на течности за пушене, начини за пълнене и подобни. С две думи - трябваше да е място за комуникация на хора, които вече е-пушат.
А не място за обсъждане на ползата и вредите от е-пушенето и сравняването му с аналоговото.
Както и да е - отмина ми ентусиазма.
Не знам за Вас, но на мен ми е кофти да чета постове написани в бъдеще време. Моля компетентните хора да оправят часовника на форума.