Опааа, темата стана "Кой е антиФейсбук настроен?" :).
Преглед за печат
Опааа, темата стана "Кой е антиФейсбук настроен?" :).
@Tommorow @Jackas
може, има скрита функция долу някъде в дясно, от "помощ".
Минаваше се през огън и вода, докато го изтриеш, но си признавам, че не съм тествал да влизам на ново, за това не мога да бъда напълно сигурен, че е изтрит.
@ops5
само изказваме мнение, само мнение човече.
Може да се трие, ако трябва ще поровя да видя как точно.Цитат:
Първоначално публикувано от fXOrange
Аз мисля да спрем със закачките с теб :)
Изглежда си благ човек, по добре да :Drinks: :)
:) Няма триене....
Всичко остава в базата... Дори и след "изтриването".
Всеки мераклия може да си поиска от страницата на фейсбук да му пратя данните които имат от него във зип формат. На мен ми дадоха линк и изтеглих 44 мегабайта хистори какво съм правил :)
Е не съм си и помислил, че като си изтрия акаунта, те ще изтрият всичко. Ясно,че ще си запазят инфото за себе си :).Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
Съмняваш ли се. Информацията на няколко милиона потребителя е много по-ценна от рекламките които се въртят. А като се има в предвид и каква информация има - от име и фамилия до мобилен телефон. През много информация за поведението, вкусовете, познати, приятели....Цитат:
Първоначално публикувано от ops5
Направо свят да ти се завие....
Абе ако си криминално проявен, ФБР събира информация за теб, ако си редови гражданин - Фейсбук - или ФБ :-memnon
братовчеде моите можеш ли да видиш дали си стоят?Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
@ops5
:Drinks:
оффф, ча си допълня поста, че одеве ми говореха на главата и не можах да се съсредоточа, както трябва.
Начи не съм толкова наивен да си мисля, че като съм успял демек да изтрия присъствието си в тоя сайт, съм променил и базата и данни.
Въпросът не се състои в това.
Мене не ме влияе какво пазят и какво не. 1 защото не съм бил толкова глупав, за да си ползвам името и фамилното, нито валиден мейл (мейлът беше направен специално, за фб).
2 пък и да бях постъпил, както всеки човек, пак не ми е зор.
Най вече което ме интересуваше е, да се махна и да не се връщам повече.
При тестове, демек запитване на мои приятели, се оказва, че няма и помен от мен, което ме задоволява.
@stenly примерно би потвърдил, като погледне в приятелите си, @FearMe също, въпреки, че той е анти, като мене.