Относно изтрита тема с благодарност към майстор!
За първи път ми трият тема във форум. Без обяснение, без нищо. Предполагам, че е заради последното изречение, което може да се приеме като вид реклама. Извинявам се, за което. Но можеше само да се изтрие частта, която се счита за неправилна. Аз не съм в бранша, а съм обикновен клиент. Просто исках искрено да покажа уважението си към един от малкото отзивчиви майстори. В последните години на 99% съм бил отвратен от контактите си с всякакъв род майстори. И сега при обратния пример чистосърдечно изразих този факт. Има поне няколко теми и десетки постове с препоръки за климатични майстори (в частност АлександърС) за монтаж на клими и подобни. Не виждам те да са изтрити. Отличен майстор - съответно бива препоръчан. Или това важи само за климатичните теми и вътрешните хора. Искам публично обяснение ако е възможно.
Re:Относно изтрита тема с благодарност към майстор!
Видях темата в коша, но не знам причината, поради която се е озовала там. Да не би да е пусната в неподходящ раздел като тази - в "Отопление". Ще я преместя в подходящия - "За форума". Всъщност не знам за предната ти тема кой е по-подходящ, но си има специален раздел за благодарности - "Бял списък".
Може и да съм прозвучал по-сериозно, но не е чак толкова важна тази случка за мен. :wink: Просто в първия момент се учудих. Собственик, администратори и модератори могат да постъпят както сметнат за правилно и повеляват правилата. Това е тяхно право. :Drinks:
Е, защо - със сигурност ще получиш отговор, изчакай
Цитат:
Първоначално публикувано от VanDan
Искам публично обяснение ако е възможно.
Искаш - получаваш го.
Темата ти беше в разрез с правилата на форума и е изтрита.
Както е казал Лазар, има раздел на форума - бял списък - там темата ти може би има място, стига да става въпрос за фирма, издала нужните документи за извършения ремонт. Всичко друго рано или късно може да доведе до това:
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,51603.0.html
Казусът не касае защо не са изтрити други подобни теми, но и на това ще ти отговоря - не са изтрити защото не съм ги видял. Повярвай ми - няма общо с вътрешни хора, още по-малко с климатични теми.
Форумът има функция - рапорт до модератори - можеш да изпратиш рапорт за други теми, подобни на твоята.