-
Отговор: Новият форум - впечатления, бъгове, за оправяне?
най ми липсва функцията, за отговори по темите дет съм писал. Лутам са, като овца без история, ама ше се оправим. А това, за модерирането още не съм го усвоил напълно. Има май и проблем в количеството постове. Нямам спомен да съм писал чак толкова много. Иначе интерфейса и шрифтовете са много приятни. Малка забележка, онова грозното синьо на фейсбука, не подхожда някак си с останалото, бих казал даже че е като гнойна пъпка върху лице.
Излиза ми едно жълтичко - авто записване, от долу в дясно. За какво е точно то?
Предварителният преглед работи много бързо, и изобщо съм доволен, че работи, щото бяха големи мъки в последните дни, без него...
-
Re: Отговор: Новият форум - впечатления, бъгове, за оправяне?
Цитат:
Първоначално публикувано от
izashev
Часовника показва времето на постовете по Гринуич!! Нека бъде по БГ.
Часовникът на сървъра показва времето, което трябва. Влез в профила си и оправи и твоето време - това е персонализирана настройка.
Цитат:
fXOrange
най ми липсва функцията, за отговори по темите дет съм писал. Лутам са, като овца без история, ама ше се оправим. А това, за модерирането още не съм го усвоил напълно. Има май и проблем в количеството постове. Нямам спомен да съм писал чак толкова много. Иначе интерфейса и шрифтовете са много приятни. Малка забележка, онова грозното синьо на фейсбука, не подхожда някак си с останалото, бих казал даже че е като гнойна пъпка върху лице.
Излиза ми едно жълтичко - авто записване, от долу в дясно. За какво е точно то?
Предварителният преглед работи много бързо, и изобщо съм доволен, че работи, щото бяха големи мъки в последните дни, без него...
Дам, удобна беше опцията в SMF, не съм убеден, че VB има подобна. По-натам ще гледаме за допълнение. Жълтичко... не знам, на мен не ми излиза - покажи на снимка?
-
Re: Отговор: Новият форум - впечатления, бъгове, за оправяне?
Цитат:
periel
В настройки-->Потребителска сигурност информацията за контакт по подразбиране е "Всеки". Добре ще е да е поне от "Регистрирани потребители" по подразбиране, след това който иска да пълни спам списъците нека я променя на "Всеки"
Определено трябва да се оправи, само че към момента не знам как :)
Отивам на първи учебен ден да заведа детето и ще прегледам после.
-
Има стари теми, които след прехвърлянето са развалили вида си (например Термини и съкращение), но не могат да се редактират. Има три варианта да се оправят нещата:
- да се даде възможност за редакция от създателя на темата (временна);
- да се дадат модераторски права (временни) за редактиране на определени теми;
- темите да се редактират от модераторите.
-
Мобилна версия... Благинка :)
Колко е лимитът на подписа... Мрънка, че бил повече от ред, ама мярка 'ред'.
Тъмна темичка нещо? :o
-
При мен са изчезнали Аватарът, Абонаментите, Приятелите.
-
Цитат:
Bibi
При мен са изчезнали Аватарът, Абонаментите, Приятелите.
Bibi,
Влез във "Форумни действия" и ще си оправиш сама аватара и други неща. Абонаментите ще трябва да си ги създадеш отново. Има и други неща, които сама трябва да си оправиш от "Настройки".:)
-
1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Re: Отговор: Новият форум - впечатления, бъгове, за оправяне?
Цитат:
kod1
Часовникът на сървъра показва времето, което трябва. Влез в профила си и оправи и твоето време - това е персонализирана настройка.
Жълтичко... не знам, на мен не ми излиза - покажи на снимка?
долу в дясно, докато пишеш се появява, за момент. Снимката е малко лоша, че докато реагирам и то тръгна да избледнява, изчезвайки. Тя гъдинката се появява, за кратък момент само
-
Цитат:
dragozow
Ми...рекламата вляво. Стои доста неестествено. Мен лично ме дразни.
Ако ползваш Google Chrom или Mozilla Firefox може да я блокираш с AdBlock и няма да те дразни :)
Може ли в цитата да фигурира дата и час, както беше в старата версия на форума?
-
Как става номера при модераторските функции, когато трябва да се редактира в пост чрез задраскване на текст и оцветяване на друг в червено?
-
Цитат:
avenger
Как става номера при модераторските функции, когато трябва да се редактира в пост чрез задраскване на текст и оцветяване на друг в червено?
това би трябвало да се дискутира в служебния форум. Има си специалната тема там.
-
Честито но нов форум. С появата му вече имам нов профил. Преди в стария влизах с потребителско име Egu, което да прилича визуално на Еди, а сега си влизам с Еди. Когато сменях паролата в профила си, форума ме попита за кой от двата профила да я запази - Egu или Еди? Защо е така?
-
Прикачените файлове не работят.
-
не ми се отварят снимките
-
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
biro
Прикачените файлове не работят.
При мен работят
Под полето за съобщения има опция за Прикачени файлове, цъкаш там и си избираш дали от твоя компютър да качваш или от интернет.
edit: При прегледа се изобразяват, но като се публикува съобщението не се виждат май.