-
1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Новият форум - впечатления, бъгове, за оправяне?
Все пак след като всичко е ресетнато защо не мога да си добавя аватар:
Прикачен файл 6456Нямам друго опция освен тази на шот-а?
В правилата не прочетох обвързаност между брой постове/репутация и наличието на аватар или др. ограничения.
Благодаря предварително за помощта! :cool:
-
Re: Новият форум - впечатления, бъгове, за оправяне?
10 поста и 3 дни от регистрацията са необходими за преместване в група с повече привилегии, която може да си слага аватар.
В правилата не са описани чак толкова дребни детайли, които подлежат на промяна и преосмисляне.
-
Новият форум - впечатления, бъгове, за оправяне?
Може би още спя, но не виждам нито звездичка, нито сиво квадратче около потребителите. Нито пък в профилите им.
Има някакъв JavaScript error при зареждане на страницата "Моят профил".
Най-горе в страницата се изписва "...} else { document.write(''); document.write(''); document.write('');..." и не се зареждат YUI скриптовете от YAHOO. Вероятно част от функционалността там не работи, но сега нямам възможност да дебъгна проблема.
-
Квадратчето вече е зелено, защото преправих на всички в базата началната репутация да е 10.
Звездичка, конкретно във форума "За форума" няма. Тук е място за решаване на проблеми, а не за даване на репутация...
Грешка.. не виждам. Ще съм ти благодарен за повече информация, когато имаш време.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
glowndark
Не бях отварял форума директно. Основната страница... Току що го отворих, и след това което видях, очаквам скоро от детската градина да ни станат редовни потребители :-memnon
Такава шарения и анимирани иконки на телевизорчета, къщички и т.н. е много рядко срещано явление :rolleyes:
Явно си изостанал с развитието на форумите с поне 2 години :rolleyes:
HDforum
AVForums.com : Free Home Electronics News, Reviews and Forums
Зона HDTV - Главная страница
DISPLAY FORUMS
HD Portal Forum • Početna
даже има по марки
Forum HD Televizije • Pogledaj forum - LCD televizori i monitori
hdtvlietuva.com • Pagrindinis diskusijų puslapis
-
Днес съм се отдал на биропой и частичен релакс, което неминуемо доведе до прилив на самочувствие. Та... иконките, които съм ви сложил са по-хубави от всички показани от Христослав ми се струва.
Никой не ги коментира.... Искате ли къстъм иконки или не?
-
Аз съм ЗА.
Ако може по лесен път за достъп новите отговори на абонаментите няма да е лошо, както и да излиза брой на темите в които има отговори...
-
Отговор: Re: Новият форум - впечатления, бъгове, за оправяне?
Цитат:
kod
10 поста и 3 дни от регистрацията са необходими за преместване в група с повече привилегии, която може да си слага аватар.
В правилата не са описани чак толкова дребни детайли, които подлежат на промяна и преосмисляне.
Благодаря за пояснението - не съм обръщал внимание на броя постове на другите юзъри. :cool:
-
Цитат:
ivodivo
Аз съм ЗА.
Ако може по лесен път за достъп новите отговори на абонаментите няма да е лошо, както и да излиза брой на темите в които има отговори...
В момента достъпът е с един клик - на настройки, горе, вдясно.
Колко по-лесен - с половин клик??
-
Цитат:
kod
Днес съм се отдал на биропой и частичен релакс, което неминуемо доведе до прилив на самочувствие. Та... иконките, които съм ви сложил са по-хубави от всички показани от Христослав ми се струва.
Иконките са си екстра! :Drinks:
-
5 Прикачен файл(ове)
Цитат:
kod
И аз съм за, само че не ми допадат 2 икони. Тези за Климатици и Домашен майстор.
Ето и няколко предложения за тях:
Прикачен файл 6458 Прикачен файл 6459 Прикачен файл 6460 Прикачен файл 6463 Прикачен файл 6464
-
Цитат:
kod
В момента достъпът е с един клик - на настройки, горе, вдясно.
Колко по-лесен - с половин клик??
Е аз от настройки не бях се сетил да търся... Влизах през Бързи връзки и после Теми, за които сте абонирани...
-
Цитат:
kod
Грешка.. не виждам. Ще съм ти благодарен за повече информация, когато имаш време.
Мога да дам скрийншот, но няма смисъл - виждам го само в Мозила, само на една от страниците и само когато съм логната. Щом на останалите не се случва, забрави го и си пий биричката с кеф.
-
Цитат:
kod
сивото квадратче под името ти.
Не съм особено наясно, сега ще пробвам с някой твой пост :)
Едит - по-добре направена е, отколкото мислех.
Дадената репутация е и за потребителя, и за конкретния пост.
В базата се записва за кой пост е дадена и какъв коментар е оставен, а точките се прибавят към общите точки на потребителя.
За пробата ти дадох една отрицателна и една положителна за два различни поста, така че си на стартово положение пак :)
Едит2 - репутацията на всички е ресетната на начално ниво както на новорегистрираните потребители.
Обсъждането на модератори и администратори, както и изготвянето на психопортрeтите им е забранено в този форум. Не знам защо прецени, че можеш да пускаш замаскирани с ирония коментари за качествата на супермодератор на форума. Ако имаш оплакване от конкретно действие - оплачи се.
За много кратко време натрупваш второ наказание - съветвам те наистина добре да се запознаеш с правилата на форума и да ги уважаваш!
Крис
:))
Но ако за малко бъдем сериозни, опасенията са ми от негативният опит в тази посока.
Не успявам обаче да открия мястото откъдето се вижда как е оценен конкретния пост и се вижда коментара оставен за него? Говоря за пост, който съм оценил, така съм сигурен че търся съществуваща оценка. Мисля, че точно това ще е полезната функция, която ще даде все пак някакъв ориентир на потребителя.Предполагам ще е удачно такава оценка да бъде видима и за гостите на форума?
Струва ми се, че тази форма е принципно по-правилна отколкото акцент в/у лична репутация.
-
Цитат:
kod
Симпатично ми изглеждат, но "Легенда" -та няма вече нищо общо с реалността.
Не е лошо при възможност и подходящо мезе да се пренапише.....:)