-
Отговор: Новият форум - впечатления, бъгове, за оправяне?
Здравейте,
От известно време не съм се мяркъл тук и старият ми акаунт е блокиран по някакъв начин. Мога да влиза да си редактирам профила, но не мога да създавам нови теми и отговори. Може ли да се направи нещо по въпроса?
Стария ми акаунт е просто без подчертаването на края.
Моя грешка. Поисках смяна на емейла и докато не активирам новия се е получило въпросното заключване. Чукча писател, Чукча не читател.
-
Проба корекция емот икони
:thumbsup: :thumbup:thumbdn::p:lol:;):mad::love::rolleyes::scared:
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
kod
Проба корекция емот икони
:thumbsup: :thumbup:thumbdn::p:lol:;):mad::love::rolleyes::scared:
шефе. Нещо да си пил или пушил, из вън обичайното?:-memnon
-
Имаш два повтарящи се
Първи от първи ред и шести от втори ред.
-
Цитат:
hristoslav2
Имаш два повтарящи се
Първи от първи ред и шести от втори ред.
Дам, мерси, махнах я.
-
Можеш ли, да увеличиш избора на количеството възможни цветове (Text Color)
-
Цитат:
hristoslav2
Можеш ли, да увеличиш избора на количеството възможни цветове (Text Color)
hristoslav2, обясни ми моля те, защо даже и към този пост трябва да пуснеш 2 линка???
Каква им е целта.
Редакторът предоставя неограничен брой цветове, няма как да се увеличат! Просто напиши хексадецималния код на цвета, който искаш... - ето ти ред изцяло с нестандартни къстъм цветове.
-
kod
За да ти дам пример :)
Форумният Select Color, предлага само 216, които не са подредени по цветови нюанси - а това е неудобно за работа.
-
hristoslav2, с цел да избегна примера написах миналото мнение изцяло с нестандартни цветове, които не са сред споменатите от теб 216.
На който не са му достатъчни 216 цвята с колор пикер, има на разположение форма, в която може да зададе произволен хексадецимален цвят. Така че, избор има.
Аз лично ползвам не повече от 5 цвята, но софтуерът предлага пълното разнообразие за всеки, на който 216 разцветки са недостатъчни..
-
хора, аз още не съм разбрал, за какво става въпрос. Знам, че съм си тъп по начало, за това, моля ви обяснете малко по подробно.
-
Цитат:
fXOrange
хора, аз още не съм разбрал, за какво става въпрос. Знам, че съм си тъп по начало, за това, моля ви обяснете малко по подробно.
Говорим за функцията Text Color от лентата с ББ кодовете.
Цитат:
kod
hristoslav2, с цел да избегна примера написах миналото мнение изцяло с нестандартни цветове, които не са сред споменатите от теб 216.
На който не са му достатъчни 216 цвята с колор пикер, има на разположение форма, в която може да зададе произволен хексадецимален цвят. Така че, избор има.
Аз лично ползвам не повече от 5 цвята, но софтуерът предлага пълното разнообразие за всеки, на който 216 разцветки са недостатъчни..
Имам в предвид че подредбата не е правилна и заблуждава.
Можеш ли да направиш 7 реда (с основните цветове) с максимално количество нюанси ?
Форумният софтуер позволява ли :)
8bit цвят - 2 на 8-ма степен или 2 x 2 x 2 x 2 x 2 x 2 x 2 x 2 което ни дава 256 оттенъка.
Това, което предлагаш е много неудобно и отнема време за търсене в сайта за хексадецимални кодове.
-
Цитат:
hristoslav2
Говорим за функцията Text Color от лентата с ББ кодовете.
то това добре. Ама нещо не схванах. От някакъв размер иконки, дето не виждам никаква промяна, та скочихте на цветовете. За това питам, защото изобщо не мога да схвана
-
Нищо не предлагам, обяснявам какви възможности има.
Мисля, че форума няма друг потребител, освен теб, на който да са му недостатъчни или неудобни предлаганите възможности за цвят на текста.
За твоята частна ситуация предложих решение, няма как за частен случай да се направи максимално удобно!
Редакторът на вбюлетин е един от най - мощните, интуитивни и удобни за употреба, нека да не търсим недостатъци там, където ги няма и да се съсредоточим в тази тема на бъгове и детайли, които наистина се нуждаят от подобрения!
-
Бъг ли е или само при мен се получава, че от текста който пиша като отговор в дадена тема се виждат само 3 или 4 реда и останалото се скрива. След няколко редакции на поста се показва пълния текст, но не винаги. Работя с Хром и Опера. И при двата браузъра е така. Моля за съвет. В мен ли е грешката? Благодаря предварително! Поздрави!
-
Кликни редактора вляво горе А/А.