-
Мобилна версия, Tapatalk, Forum Runner
Ще ви помоля за малко мнения и съвети относно мобилната версия на форума.
Определено има неща, които не са ми ясни.
В момента форумът има инсталирана мобилна версия, която според мен работи добре?
С какво ще се подобри положението ако се инсталира Tapatalk или Forum Runner?
Доколкото видях, клиентските приложения, които трябват и за Tapatalk и за Forum Runner са платени - колко от вас имат такива платени приложения, инсталирани на вашите iPhone / Android устройства и необходимо ли е наистина конфигурирането на някой от тези плъгини?
Имате ли наблюдения кое е по-добро - Tapatalk или Forum Runner?
-
Отговор: Мобилна версия, Tapatalk, Forum Runner
Мисля, че Tapatalk е по-доброто и ползвано в цял свят. Мобилната версия ми изглежда натруфена в сравнение със изчистеният интерфейс на Tapatalk.
-
Re: Мобилна версия, Tapatalk, Forum Runner
ОК, ама... Tapatalk е платен все пак, колко хора са дали 5лв за клиента.
Да, видях, че има и безплатна версия ако се купи специален лиценз на цена от $800 до $3500 с помощта на който можеш да направиш собствен, безплатен клиентски апликейшън, но това към момента е в сферата на фантастиката.
Отделно, всяко допълнение, неинтегрирано във форума носи със себе си неминуеми проблеми, трябва наистина да се прецени сериозно дали е необходим към момента и толкова ли е голяма разликата спрямо настояата мобилна версия на форума?
-
КрИс ама ти серизно ли смяташ, че голяма част от хората си купуват софтуера вместо да си го свалят кракнат ?
Има разлика между мобилната html5 версия и добре синтезираният интерфейс на Тапаталк а и предполагам на Forum Runner.
-
-
На мен ми е все тая дали ще има интеграция със форумните софтуери ... Мога да ползвам и вградената във форума мобилна версия. Просто споделих какво мисля :)
-
Ами сложих пробно Tapatalk, ще го ползвам известно време в опит да разбера какво му е по-хубавото от мобилната версия...
-
1 Прикачен файл(ове)
Проба отговор през Tapatalk
Прикачен файл 6845
-
ОСобенно подходящ е за огромни форуми в които можеш да избереш само какви раздели искаш да виждаш и като се логнеш и ти ги показва само тях във фейвъритс, освен това можеш да се логнеш с един клик във всичките форуми които те интересуват.
-
Инсталирах си сега Tapatalk на смартфона и се оказа, че точно от нея съм имал нужда за посещаване на форуми.
Маркирах целият форум Setcom, като прочетен и при нови постове в някой раздел/подраздел заглавието на даденият раздел е удебелено (bold), по този начин знаеш в кой раздел има нови публикации, които не си чел без да се налага да влизаш във всеки един по отделно за да проверяваш. Въобще има възможност за различни настройки и като цяло програмата е добра.
Мобилната версия по старият начин си беше мъчение, но и аз влязох само няколко пъти именно да не се мъча.
-
Другият вариант е ако има някой джава драскач да направи форумна програмка за достъп както примерно има за форума на андроид.бг
valent1 , минуса на тапаталк е, че трябва да има подръжка.
-
Тоест, как поддръжка, всичко си бачка много добре.
Програмата за смартфон на форума http://www.androidbg.com също е хубава, но не можеш да следиш в кой раздел има нови мнения, които са от вчера, днес или не си прочел, няма го удебеляването. А пък и няма настройки да промениш нещо, както на теб ти харесва.
-
В интерес на истината, в тапатолка наистина много ми допадна как прикачва картинки от смартфона или от камерата ти, много добре и юзър френдли е направено.
Но... абе има и много недостатъци, но те са от моя гледна точка може би, не от потребителска. Щеше ми се да е без него.
-
valen1 поне със предните версии не можеше да влезеш във всеки форум със. Трябваше самият форум да подържа тапаталк за да можеш да го ползваш.
-
Tapatalk плугина не работи. Това е съобщението за грешка на програмата...моля някой админ да оправи нещата.