Моите наблюдения сред приятелите ми са такива. Всеки знае за СЕТКОМ. Това ме радва.
P.S. Тука що няма теми???
Моите наблюдения сред приятелите ми са такива. Всеки знае за СЕТКОМ. Това ме радва.
P.S. Тука що няма теми???
Защо да има теми тук . Това е всеизвестен факт . Просто думите са излишни :-)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Защо да има теми тук . Това е всеизвестен факт . Просто думите са излишни :-)
<div align="right">оргинално мнение на nikolin</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Думите-да, постовете-не[]
Didioriginal, ти май продължаваш да се бориш за брой постове, а ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Didioriginal, ти май продължаваш да се бориш за брой постове, а ?
<div align="right">оргинално мнение на Slero</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не бе, ставаше на въпрос че думите били излишни и за да стане по смешно казах че постовете не се (цели постове от много думи). Ясно[]
Абе вие Deo i Оригиналния, да не сте се наговорили нещо ???
Пак се почна старата песен на нов глас, аре стига сте затрупвали форума с безмислени постове, аман вече !
Ами какъвто раздела, такива и постовете [:D]
Форумът е направен, когато имаше нужда от него - ако щракнеш на архивирани теми можеш да видиш каква е била идеята му...
Оттам нататък не беше редно да се използва за да се пишат ненужни неща в него...
OK, I`m sorry. Каквото и да направи човек го обявяват за флуудър. Пак SORRY...