Здравейте,
Имам проблем с показването на първото мнение от всяка страница на която и да е тема от форума. Проблема се появава в браузъри Safari и Chrome на IPad. Не ползвам мобилна версия за преглед на форума. Прилагам скрийншот.
Здравейте,
Имам проблем с показването на първото мнение от всяка страница на която и да е тема от форума. Проблема се появава в браузъри Safari и Chrome на IPad. Не ползвам мобилна версия за преглед на форума. Прилагам скрийншот.
Имам 4 предложения:
1. Ползвай мобилната тема
2. Ползвай Tapatalk, има инсталиран във форума
3. Пробвай някоя от другите налични теми на форума
4. Обърни се към Apple защо има подобен проблем Това е стандартна тема на Vbulletin, за пръв път има подобно оплакване, досега не съм виждал подобно нещо независимо от браузър и операционна система, трудно ми е да предположа, че проблема е в софтуера на форума, а не в конкревтните настройки на iPad-а ти.
Същия проблем го имам от няколко дни и аз с таблет под Андроид 4.1.С други форуми нямам проблем.
Хм... нищо не е пипано и сменяно по форума.
Във всички теми ли се получава? Или само в някои?
Винаги ли се получава или само понякога?
Пробвайте моля и с другите налични скинове.
И при мен същото...с Андроид. Различни браузъри, различни скинове - все тая.
П.П. Май проблемът при мен се появи, когато започнах да затварям от "х" бутона реклама, която ми излизаше във всеки новоотворен прозорец в най-горната част на прозореца като лента и ме дразнеше безкрайно. Даже не знам каква беше
Този пост е редактиран от avast3; 09-02-14 в 22:08.
Баа, каква реклама отгоре бре, няма такава
Добре, пробвайте да изтриете кеша?
В момента пиша от С3-ка, Андроид 4.3,няма такъв проблем?
Опаа, и при мен стана.
Сега ще се опитам да разбера какво става,
ПП - ползвам Долфин браузър. Когато включа Десктоп моуд всичко е ОК
Шиииибания фейсбук бутон !@№$!Ч
Моля, кажете сега как е?
Вече си е О.К.
Ами... тъпа работа. Благодаря за сигналите.
Без нищо да се пипа, преди имаше един float: left на фейсбук бутона, който незнайно защо е почнал да бута първия пост надолу при мобилните устройства последните няколко дни... Шантава история.
Всичко е ОК вече!