-   Предложение  Имам едно такова питане, видях,че има форум "Уеб дизайн и 3Д" та се питах защо няма и форум "Печат и печатен дизайн"?

Мисля няма хич да е лошо да има и един такъв форум тук, причината е ясна - твърде много печатни дизайнери има в БГ и тук може да бъде едно предкрасно място за споделяне на идеи, виждания, критика и обмяна на опит!

-   Предложение  <font color="orange">Предложение :</font id="orange"> Не знам дали е възможно да се сложи и "<font color="red">коректор за правопис</font id="red">", мисля, че ще е с много положителен ефект. Аз лично, понякога блокирам и се чудя, как се пише някоя дума, а не ми се иска да се излагам (както всички). 

-   Предложение  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Имам едно такова питане, видях,че има форум "Уеб дизайн и 3Д" та се питах защо няма и форум "Печат и печатен дизайн"?

<div align="right">оргинално мнение на koceto</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Много добра идея! Гласувам с двете ръце "за"! Или, ако не може да има нова тема, "Уеб дизайн и 3Д" да стане обща тема за всякакъв вид дизайн.

-   Предложение  И аз сам сагласен,само да е вазможно ,че от тая латиница забравих да пиша правилно [B)] 

-   Предложение  Леле, колко юзърки се навъдиха - направо ме е срам да си показвам носа [;)]

Мисля, че засега не е нужен такъв форум... реално. Но пък "Уеб дизайн и 3Д" наистина може да стане просто "Дизайн". Конкретизацията убива възможностите ....често (няма да спорим, няма правила - няма изключения).