Има една правописна грешка в едно от съобщенията при показване на даден профил :
Последни теми с мнения на участника : НАМА НАМЕРЕНИ...
Поздрави,
Алеьо
Има една правописна грешка в едно от съобщенията при показване на даден профил :
Последни теми с мнения на участника : НАМА НАМЕРЕНИ...
Поздрави,
Алеьо
Благодарим за забележката, ще се постараем да я оправим
До всички:
Ако намирате някакви подобни грешчици или някакви други неща свързани със сайта и форума, не ги пазете за себе си, а давайте да ги оправим )
Аз съм намерил доста, но за да не досаждам не съм ги съобщил ... Ето една:
---------------------------------------------
Здравей ХХХХХХ
Получаваш това писмо от SetCom.BG ФОРУМ защото си изпълнил стъпка 1 от
процедурата за
забравена парола.
Кликни на линка за да преминеш към следващата стъпка.
http://www.setcom.bg/news/forum/pass...ххххххх ...
Ако не си си забравил паролата, значи някой се опитва да ти я научи - <u>нема</u> да се
<font color="orange">пуашиш </font id="orange">- всичко е под контрол - просто изтрий този E-mail.
-------------------------------------------------
Това е отговра за забравена парола ...
Друга нередност е в началото на страницата "Кой къде е ..."
<font color="orange">Microsoft VBScript runtime error '800a000d'
Type mismatch: 'chkAUPermissions'
/news/forum/active_users.asp, line 46 </font id="orange">
--------------------
привет там!,
е не е по темата, ама явно тук админите четат..., та на въпроса:
малко бавно ми зарежда форумите(Dial Up/33.6/HW/ проверен доставчик) , дали не можете да оптимизирате малко страницата си...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">привет там!,
е не е по темата, ама явно тук админите четат..., та на въпроса:
малко бавно ми зарежда форумите(Dial Up/33.6/HW/ проверен доставчик) , дали не можете да оптимизирате малко страницата си...
<div align="right">оргинално мнение на smarty</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И аз се включвам .
Страницата наистина зарежда бавно .
Обаче ще трябва да изчакаме ~20 дена (Крис е на море) .
Eeee, вие ко искате бе
Я скивай ква красота е, то и аз съм на dial-up, ама не я усещам, незнам що тъй ви бави при вас, а отварям по 10-15 прозореца наведнъж ...
/offtopic
Кайсо не съм влизал от одавна ама сега виждам че си взел кола! Я раздуи малко!
/offtopic
<offtopic>
Кайсо заради тази кола не дойде в Елена... и само може да съжалява!
</offtopic>
А иначе КрИс каза, че форума ще "хвръкне"... ама като инсталират новия сървър - а самият КрИс сега наистина е на море... ех, що ли не бях и аз там !
Това с "Кой къде е" трябва да се махне - самия линк, имам предвид. Просто вече (предполагам) я няма джвъчката "activeusers.asp" []
Крис се няма време да ги оправи тези неща ... правя тема "важна" като се върне да ги оправя...
Като се влезе на участници, после в "Намери всички неархивирани мнения на..." и ето я грешката: " Намерени са 4 страници с <font color="red">ртезултати </font id="red">от търсенето"
При "моите абонаменти":
ако искаш да се откажеш от някой/и пише "Unsibscribe", т.е. не е преведено.
При основните правила при "регистрация":
чл. 2 Когато пишете теми се стремете се заглавията им ...
чл. 3 Избягвайте да пишете offtopic съдържание в сериозна тема или ако пишете го маркитайте ...
Допускат се до 2 (две) offtopic изказвания (запетайка) за да не се ...
чл. 4 Не нагрубявайте другите участници във форума, (няма запетайка) като използвате просташки език
решавайте на улицата (запетая) използвайки подходящо въоръжение.
чл. 6 При тенденциозно неспазване на правилата потребителя се заключва за неопределен период време. - Къде го заключват )
има и други форуми (запетая) където можете да доказвате превъзходството си.
допуснали грешка с този бутон (запетая) вместо до пускате по
Админ-ът - това тире е ненужно.
Има и други грешки като пълен член или запетаи, ама айде да не издребняваме
В "помощ" също доста запетаи са изпуснати, ама не съм редактор