На 6 януари е починал още един от старата гвардия на Сетком - @ Tomorrow.aka Димитър Стойков.
Вероятна причина - инфаркт.
Светла му памет и мир на праха му!
На 6 януари е починал още един от старата гвардия на Сетком - @ Tomorrow.aka Димитър Стойков.
Вероятна причина - инфаркт.
Светла му памет и мир на праха му!
Този пост е редактиран от Lupus; 13-01-22 в 13:01.
Ужасно тъжна новина! Да почива в мир!
Как научи?
Прииска ми се да е друг и да не си объркал изписването на ника...
Дори не се бяхме виждали, общували сме с комуникатори, но много ми докривя. Ще си имам един спомен от него - едни тонколони, които беше дал на @vdsvicky, a той на мен.
Този пост е редактиран от Karata; 13-01-22 в 13:13.
просто не мога да повярвам. Помня, че преди няколко години му се бяха случили подобни здравословни проблеми. Странното е, че преди няколко дни изведнъж се бях сетил, за него и мислех да му пиша на лично, да го питам как е. Не се познавахме, но го уважавах много, от постовете му във форума. Светла му памет и моите съболезнования на семейството му. Една голяма липса
Този пост е редактиран от fXOrange; 13-01-22 в 14:06.
Да почива в мир и съболезнования на семейството му!
Тъжно...Много ще ми липсва, въпреки, че никога не сме се виждали. Много ...... човек, като често се закачахме и шегувахме помежду си във форума. Понякога ме коригираше, за което съм му много благодарен.
Светла му памет. Ще го помним тук.
Съболезнования на семейството.
Да почива в мир!
Съболезнования и кураж на семейството му!
Не се познаваме на живо, и много пъти сме влизали в спор, но като прочетох, така ме жегна, сякаш много близък човек ни напусна. Мир на праха му.
Нека почива в мир!
Съболезнования на близките!