Подкрепям с две ръце закриването на темите и разделите, в които се вихрят тролове. Евала на админа!
Мога само да си представа ако не е така, какво словоблудство щеше да е.
Подкрепям с две ръце закриването на темите и разделите, в които се вихрят тролове. Евала на админа!
Мога само да си представа ако не е така, какво словоблудство щеше да е.
Още един форум става безинтересен - нито климатици, нито нови телевизори ще си купувам
Напълно си прав!
Аз го забелязах още преди 5 години, но по навик си влизам тук.
Май само в посочените от теб технически теми се пише интензивно. Само където повечето неща се предъвкват на няколко пъти дори на една страница.
Пропаганада OVER.
Това е.
Като нямате смислени аргументи подкрепени с доказателства така се получава.
Четете, поумнейте, аргументирайте се, доказвайте ... и тогава може да има смисъл...
Вместо аргументи купища линкове към руско сайтни пропаганди, клишета като "кравари", "англосаксонци" , "соросоиди" и нищо смислено. Защото за смислените неща се изисква интелект, който трябва да се натрупа с много усилия преди това...
Отгоре на това когато нямат аргументи от спор преминават към оплюване на опонента в спора...
Маса народ прави избора да повтаря като папагал чужди мисли/твърдения/опорки/пропаганда приемайки я за 100% истина, вместо да създаде свои с анализ...Защото анализът изисква една основа преди това, изисква интелект, изисква ...
Много станаха изисквания, а някои нямат най-елементарни изисквания към себе си и така им е добре .
Като пример един от "русолюбците" уж "български военен офицер" са го баннали още в няколко форума и стана нарицателно за всички като него ==> "Караганчевци" ...
На страната на КОД съм, да реже до дъно, ако трябва да изрязва тумори...
За туморите няма демокрация, а има скалпел...
Този пост е редактиран от justify; 26-02-22 в 15:33.
В мнозинството технически форуми по света има политически раздели, но няма как да научиш, ако не излезеш от собствената си черупка.
https://www.avforums.com/forums/russ...of-ukraine.35/
Налагането на личните ти пристрастия, няма нищо общо с демокрацията. Липсата на вътрешен баланс ти пречи да заемеш неутрална позиция. Не можеш, да бъдеш безпристрастен и обективен и поради това налагаш цензура.
Интелигентно? Това е субективно понятие без официална дефиниция.
За да отговаря на твоите измислени претенции, трябва да поканиш само професионалисти във форума - политически, икономически и военни анализатори.
В кой свят живееш? При 60-70% д.. какво ниво на форума очакваш ?
На сила хубост не става Крис...От години задушаваш собственото си творение - форума. ТИ самият пречиш за неговото развитие. Трябваха ми няколко месеца кореспонденция с теб, за да премахнеш забраната за качване на снимки и видео във форума.
После ти щукна да налагаш забрана постването на линкове....забрана за дълги названия на темите, забрана за рестартиране на теми и налагане на ВЕЧНИТЕ такива...
Банна куп хора, чието мнение те дразнеше или ти квалифицираше като неприемливо. Някои от тях показваха неприятната реалност, която беше в противоречие на илюзиите и пропагандата в медиите.
За повечето твои действия имахме дълги спорове.. Напразно се опитах да ти помогна да разбереш грешките си. Предлагах ти дори, да прехвърлиш вината като обвиниш мен.. Само и само да оправиш нещата.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-02-22 в 18:10.
На страната на КОД съм, да реже до дъно, ако трябва да изрязва тумори...
За туморите няма демокрация, а има скалпел.
Силвестър Сталоун , филма е Кобра.
Х2, аз съм в този форум от 20г. Той беше един най-добрите форуми за софтуер и хардуер, овърклок и т.н.. Въобще нямаше и намеци за политически (празни приказки) раздели. Имаше си предостатъчно хора обединени от съответния интерес. На мен тази област ми харесваше и за това съм се регистрирал. С времето тематиката се промени и разшири и за разни битови техники. Като цяло тази тематика не ме привличаше вече чак толкова, но няма лошо. Няма нормативи какво да има по форуми и сайтове. Още повече, когато става дума за частни такива. Ще има каквото собственикът прецени. Това не е обществена медия. Вие въобще осъзнавате ли как се филмирате - свобода на словото, демокрация и т.н. Който не е доволен е свободен да си търси други такива. Това е демокрацията. Или да си направи и да си финансира собствени сайт, форум, медия и да се себеизявява (плямпа) на воля.
Този пост е редактиран от VanDan; 26-02-22 в 18:32.
Какво ще кажеш да се махнат и следните раздели:
Хоби, спорт, изкуство
Дъра-Бъра
Covid 19
Младежи, не разбирате колко ми е приятна тази тема с недоволството и отсяването на потребители, които не посещават форума ни за взаимопомощ в техническите теми, а за дървена философия, кръв и зрелища