имам към теб следната молба - виждам, че си си харесал аватар, който е мой откакто стана възможно слагането на такива във форума. вероятно си го взел от страницата ми, вероятно от друго място...
не искам да ставам дребнав, но бих желел да го смениш, защото когато и където го видя ( а вярвам и повечето от старите и редовни посетители на форума ) се знае, че това е мое мнение.
в последно време влизам тук по-рядко, но вече това ще се промени, поради причини, които не е мястото да обсъждам тук.
надявам се, че ще си харесаш друг аватар и няма да се сърдиш, че си търся "интелектуалните права" [] върху този.
Гледай сега, wfw. Въпросът е че вече някой ползва този аватар, а не че има права над него. Хайде сега всички 2000+ учасници във форума (да кажем, че от тях 500 са по-активни) да вземан да използват 10-15 аватара. Аз също в дълги теми скролвам и търся определени мнения по аватар и нали се сещаш какво ще се получи. На всичкото отгоре FearMe учтиво предупреждава и ти благодари предварително за разбирането.
За форума правилно си чел - навремето беше на ниво, хората колкото питаха, толкова и помагаха. В последствие стана по-известен и започна да се пълни с хора като теб - дошли да си свършат работата, доста надменни и неинтересуващи се от чуждите интереси и гледни точки...
Доколкото си спомням, в темата с която забраних да се пише за нелегален софтуер беше споменал, че оттук нанатък този форум вече не представлява интерес за теб - ами какво по дяволите в такъв случай правиш още тук не разбирам??
Тонът ми е остричък - бих се извинил с удоволствие ако ме насочиш към едно твое мнение тук, което е допринесло с нещо и помогнало на някой.
Easy КрИс, easy ... не е нужно да показваш мускули ...
wfw не разбирам защо се държиш по този начин?!
FearMe те помоли по възможно най-възпитания начин да смениш аватара си, тъй като той го ползва от по дълго време.
Какво толкова е станало, още повече втората му молба беше да не се сърдиш.
Има невъобразимо количество изображения с подобна тематика и предполагам не е проблем да си набавиш друг, който приляга на същността ти.
В интернет битува мнението, че черепа е символ на хакерите, кракерите и хора с подобни занимания.
Вероятно ти сам се олицетворяваш с подобна персона.
Не мога да кажа дали си прав или не, тъй като не те познавам.
Предполагам, че ако се държиш малко по-позитивно всеки ще има желание да ти помогне, дори при такъв малък проблем, като липсата на аватар.
Регистрирайки желанието ни да си помагаме ти предлагам да разгледаш и да избереш аватар, който ти харесва, специално съм ги събрал за тебе и да не се сърдиш за такива глупости.
Много те моля когато си избереш нещо копирай си го, сложи го някъде на твое място и ми се обади за да ги махна, тъй като има други неща, които държа да са там.
Мен ако питате, хора, които не допринасят за добрият тон в форума, трябва да им се затриват акаунтите. Следващият път като се регистрират, ще са доста по колегиални и ще се научат да оценяват колективната работа и най-вече ще имат уважение.
благодаря за разбирането и моралната подкрепа ( взех да се чувствам като изнасилвач в храстите ... [:P]).
крис, съгласен съм с теб за миналото и настоящето на форума.
тук съм от неговото начало - нова година на 2000 и както може да се провери винаги съм гледал да бъда от полза на всеки, който се нуждае от съвет, а и аз да науча нещо ново. винаги съм спазвал добрия тон и не съм влизал в лични препирни. през временното ми отсъствие явно има лека промяна в аудиторията и очевидно съм ново лице за доста хора.
така или иначе убити няма [], ти можеш да си избереш сума ти по-хубави аватари от качените специално за теб от malone.
ето ти и един елементарен пример: защо имаме пароли на nick-овете? ти няма ли да се почувстваш най-малкото злепоставен, ако някой ти вземе nick-a и напише една маса глупости.
та като споменах nick-ове. "FearMe" си е просто две думи, върху които, както и върху аватара ми, никой няма авторски права. съвсеееееем друга е ситуацията с твоя! wfw = "World Federation of Wrestling". не се заяждам, но просто уважавай другите и преди да се заяждаш нека ти кажа нещо: не се мазня и недей бъркай учтивия тон и доброто възпитание със слаб характер. крис и malone са прави: допринеси ти нещо за форума, прави го три години и тогава ако някой ти вземе nick-a, аватара, сигнатурата и т.н. тогава да видим ти с какъв тон ще се обърнеш към този някой.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Взаимно не се нервим.
За форума правилно си чел - навремето беше на ниво, хората колкото питаха, толкова и помагаха. В последствие стана по-известен и започна да се пълни с хора като теб - дошли да си свършат работата, доста надменни и неинтересуващи се от чуждите интереси и гледни точки...
Доколкото си спомням, в темата с която забраних да се пише за нелегален софтуер беше споменал, че оттук нанатък този форум вече не представлява интерес за теб - ами какво по дяволите в такъв случай правиш още тук не разбирам??
Тонът ми е остричък - бих се извинил с удоволствие ако ме насочиш към едно твое мнение тук, което е допринесло с нещо и помогнало на някой.
<div align="right">оргинално мнение на КрИс</div id="right">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">благодаря за разбирането и моралната подкрепа ( взех да се чувствам като изнасилвач в храстите ... [:P]).
крис, съгласен съм с теб за миналото и настоящето на форума.
тук съм от неговото начало - нова година на 2000 и както може да се провери винаги съм гледал да бъда от полза на всеки, който се нуждае от съвет, а и аз да науча нещо ново. винаги съм спазвал добрия тон и не съм влизал в лични препирни. през временното ми отсъствие явно има лека промяна в аудиторията и очевидно съм ново лице за доста хора.
така или иначе убити няма [], ти можеш да си избереш сума ти по-хубави аватари от качените специално за теб от malone.
ето ти и един елементарен пример: защо имаме пароли на nick-овете? ти няма ли да се почувстваш най-малкото злепоставен, ако някой ти вземе nick-a и напише една маса глупости.
та като споменах nick-ове. "FearMe" си е просто две думи, върху които, както и върху аватара ми, никой няма авторски права. съвсеееееем друга е ситуацията с твоя! wfw = "World Federation of Wrestling". не се заяждам, но просто уважавай другите и преди да се заяждаш нека ти кажа нещо: не се мазня и недей бъркай учтивия тон и доброто възпитание със слаб характер. крис и malone са прави: допринеси ти нещо за форума, прави го три години и тогава ако някой ти вземе nick-a, аватара, сигнатурата и т.н. тогава да видим ти с какъв тон ще се обърнеш към този някой.
<div align="right">оргинално мнение на FearMe</div id="right">
fearme pregledaj nqkoj linux-howto ili prosto grep -R wfw /usr/(share)/doc/*
zashto prosto ne iztrish temata. mislq che sme se razbrali. a i nqma kakwo da se kaje poweche po wyprosa. prosto oshte nqkolko ot priqtelite ti sa prawqt na tejki. towa e.