abe to v toz forum drugo osven nekompetentni mnenia nema mai ma ko i teh gi nema ko sha e - mi nema da ima forum pa i vij kvi kompetentni go naglejdat 1 daje ma zaplashi che s ISP sam styal da govora - muahahah debila ni za proxy e chuval ni za IP spoofing ma to normalno de - no pa sigur zema zaplata
Ai tolko - i da ne vi puka kfi sa mneniata - kat ne vi iznasya ne chetete. Am nekoi da si nalaga prailata mneniata etc - tfa e smeh. Ineta e free! Ko i tuk nekoi sha sa prai na BOSS ne e puznal :P
Вълчо, никога не съм смятал некомпетентността на някои от участниците за недостатък.
Просто имам предрасъдъци, когато двама човека искат да помогнат на някого и трети се намесва и окензва мненията им, без да даде работеща идея. А най-лошото е, ако не връзва въобще за какво иде реч.
Ако той е по подготвен, нека помогне той. Целта е да се даде решение на питащия, а не да се изтъква този или онзи участник. Или себе си, както е в примера, който дадох.
И както виждаш, мнение в тази тема не съм давал, защото също като теб я смятам за излишна. Намесих се поради поредната изцепка на горепосочения шут.
В такива случаи наистина трябва да се намеси администратор, съгласен съм с ivo <font color="beige">осиемдисие</font id="beige"> [:D]
Представям си какъв изкривен дебил трябва да си, за да седиш сам пред компа и да си питаш и отговаряш сам с различни псевдоними.
... та даже и трети и четвърти лица се намесват в разговора[:D][:D]
Друго интересно от епикризата на пациента е, че говори сам със "другите" АЗ-и предимно на тема кейген, като най-оригиналната му хитрина е "прати ми номера и ще ти пратя кей"...
...ако си отговаря и на мейлите е по-добър в това отношение и от Майкъл Джексън! Предлагам да го кръстим Прокси-мен[?]