-
Нов дизайн
Да, наистина имах предвид форума. За страницата имам следната забележка (може и бъг да е). Картинките се виждат ето така : http://free.bol.bg/pat/setcom1.JPG
като сложа мишката в/у тях се променят и стават както трябва да изглеждат - така:
http://free.bol.bg/pat/setcom2.JPG
Незнам дали е само при мен проблема или и при други.Досега всичко беше ОК.
С уиндоус ХР SP1 + ъпдейтите на майкрософт съм.
//EDIT: Като върна стария дизайн картинките си излизат нормално.
-
Нов дизайн
-
Нов дизайн
Това е защото ти е бавен процесора. Новият дизайн прави проверка за процесор и ако е под 3000Mhz дава картинките двуцветно за да пести процесорна мощ. Направи си ъпгрейд!
Хе, хехехехех. Това е ефект, а не дефект дете мое.
-
Нов дизайн
при мен не се показват скорелерите с ИЕ на заглавната страница
-
Нов дизайн
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това е защото ти е бавен процесора. Новият дизайн прави проверка за процесор и ако е под 3000Mhz дава картинките двуцветно за да пести процесорна мощ. Направи си ъпгрейд!
Хе, хехехехех. Това е ефект, а не дефект дете мое.
<div align="right">Originally posted by Danail Killer - 27/03/2004 : 14:42:10</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Danail Killer не е ли подобре да размените статусите OnMouseOver да е прозрачното е по-подразбиране да е с пълен цвят?
-
Нов дизайн
За Форума: Това вече е друга работа ! :)) Gooood!
За картинките : дали е ефект или дефект - зависи как го възприемат по-голямата част от читателите на страницата. :))
-
Нов дизайн
На мен новият дизайн ми харесва изключително много. Всяка година промените са към добро. Очаквам вече 2005-та ;Р
-
Нов дизайн
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Danail Killer не е ли подобре да размените статусите OnMouseOver да е прозрачното е по-подразбиране да е с пълен цвят?
<div align="right">Originally posted by DeathKnight*-*27/03/2004*:* 15:18:51</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не, какъв ще е смисъла тогава? Сега е ясен.
-
Нов дизайн
Действително е по-добър дизайна. Това, че снимките са сиви докато не поставиш курсора отгоре нещо не ме кефи. Проблем (поне за мен) е скролирането на постовете във форума. Преди по-лесно можех да уцеля стрелката за скролиране на постовете и беше автоматично. Сега настава едно цъкане с мишката.
P.S. И още нещо. Aко се ползва Mozilla Firefox, лентата с шорткътите в края на страницата се движи заедно със страницата.
-
Нов дизайн
sorry Kredor ne raboti na ramdrive linux sym. Ne zanm dali az otkacham no. Predi na windows 2000 mashinata mi foruma beshe s noviq dizain no tuk ima hem noviq dizzin hem stariq ( pod tuk imam predvid na linuxa) inache kato cqlo disaina e dubyr i kato se svikne nqma problemi. :P keep the good work
-
Нов дизайн
На мен много ми шаресва...супер е фона, а и логото....абе страшно си падам по изчистен дизайн и този определено ме радва повече от предишния, който според мен беше малко претрупан.
Извинявайте, че не споделям бъгове и ли препоръки, но сега нямам време да разгледам по-подробно. Ще го направя ASAP
:)
-
Нов дизайн
Общо взето ми харесва.Имам една забележка и две питания:
1.Според мен страницата трябва да е малко по-контрастна.
2.Според автора(на новата страница) Р4 2.8GHz СЛАБ процесор ли е(за момента),та ме кара да си купувам такъв на 3.0GHz за да виждам картинките в цвят,без допълнителни операции?!
3.Вие да не сте скрити агенти на Intel или AMD?
Знам какво ще отговорите - че това се прави в името на тези user-и,които имат по-слаби процесори.Добре де,ама летвата е в небето - какви са тези 3000MHz граница?И,честно казано,нямам впечатление,че user-ите в този форум работят с процесори на 500MHz.Така,че...easy,easy...[:P]
-
Нов дизайн
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">какви са тези 3000MHz граница?
Човека се пошегува не му се вързвай
-
Нов дизайн
[Wow!]Готин е новият дизайн сега е по-добре надграждане над старото само като чели е малко тежичак но не пречи мн това!
Продалжавайте така все напред!
-
Нов дизайн
Липсват ми сенките..
Но всяко зло за добро...бях забравил как изглеждат другите скинове..:))
@КрИс
Този скин по-малък ли е по обем?
Може ли аватарите да са маааалко по-големи?
Този скин има ли други цветове?