Мнения и бъгове?
Нещо новия дизайн ХИЧ не ми харесва... като се почне от сетком.бг и се стигне до форума... цветовете са някви кофти... то тва си е мойто мнение...
Това с новия дизайн беше доста изненадващо. Но явно това е правилната политика, защото, когато се искат мнение преди това става голяма каша - всеки си има вкус. Сега е доста по-фино и елегантно, само дето тази бяла лента отдясно на екрана ми стои сякаш ми е отрязан (с тъмен скин съм).
Поздравления за решението и за труда[]
Новия дизайн е като новите дрехи - трябва да ги поносиш за да свикнеш.
Мисля, че има два проблема:
1. Лентата с новите теми във форума е много малка и реже текста
2. Когато се премине към стария дизайн не открих бутон за връщане към новия
Задръж мишката - има title, които показва кой е форума и цялата тема.
Бек бутон от стария дизайн ще сложа, забравил съм
Хубав е, пак приятна изненада. За бъгове е рано, още не сме поръчкали. Първото, което забелязах е, че не си виждам кучето от сигнатурата (Signature).
засега само нещо minor - сянката на аватарите беше много стилна. и вярно, че няма back to new []
Доста от надписите не се виждат или се виждат съвсем слабо. (цвета им и този на фона са много близки). Сигурно има начин да се променят нещата, но аз лично не съм се задълбочавал толкова. Пък и ако влезе някой нов юзер едва ли първото нещо което ще тръгне да прави е да настройва визуализацията на страницата.
Иначе и аз харесвам разнообразието[:P][]
Абе хора... новия дизайн е на страницата. Форумът е една част от него (със сигурност не основната) и дизайнът му е приведен в един от скиновете да прилича на този на сайта. Останалите скинове са 1:1 с предишните.
Темата е за цялостния дизайн на SetCom.bG а не за форума!!!
Какви сенки на аватари, какви надписи не личат??? Отгоре имате скинове за форума, ако не ви допада новият, изберете този, който ви е допадал досега...
Доста изчистено. Стилно. Има още малко какво да се пипне но общо взето определено е по-добре [8D]
Според мен новия дизайн е много по-добър от стария, който много ме дразнеше с онова тъмното лого на Сетком.
Единственото, което може да се доработи и заглавията на новините да са с малко по голям шрифт, за да се акцентира малко повече на тях.
И другото е това поле отляво - като на тетрадка на първокласник е, ама явно това е насоката на новия дизайн и не може да се махне, така че не мога да предложа нещо по-хубаво []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Доста изчистено. Стилно. Има още малко какво да се пипне но общо взето определено е по-добре [8D]
<div align="right">Originally posted by fori*-*27/03/2004*:* 12:53:22</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
С това "Има още малко какво да се пипне " не помагаш на никой - моля само конкретни впечатления ако са негативни. Позитивни... - може да изразите общия си възторг .
Аз го изразявам !
Много ми харесва, да не се сърди КрИс ама това е най-приятния дизайн на Сетком за мен след първия - най-стария, т.н. "Черен" дизайн. Единственото, което не ми допада - при новините - аз лично се обърквам кой е автора на всяка една, преди имаше някакъв разделител, но сега малко се смесват, може би ако авторът и часа се изнесат над или под заглавието на новината ще е по-добре.
Конкретно предложение:
Като се има в предвид, че подавляващото болшинство от посещенията на страницата на Сетком са заради новините и форума не е ли възможно да се прави автоматичен "рефреш" на новите постинги във форума - било то на определено време или всеки нов постинг да се появява най-отгоре, а последния да отпада от видимата зона на карето? Така няма да е необходимо да се прави рефреш на цялата страница. А ако това е съпроводено и с някакъв звук - върхът.