Tva 4udo bilo ofizialno izleznalo razbrah...
Ako nqkoi zane nesho pove4e tuk i sega mu e vremeto da spodeli
a i url za download nqma da e zle sashto
Tva 4udo bilo ofizialno izleznalo razbrah...
Ako nqkoi zane nesho pove4e tuk i sega mu e vremeto da spodeli
a i url za download nqma da e zle sashto
Значи, тожа, дето ще ти го кажа, може и да си го чувал, но все пак.
Empire Earth е нещо подобно на Civilization. Действието се развива от праистория до космическата ера и бъдещето, самоче по - детайлно и на 3D терен. Гледах едно филмче за играта. знам, че трябва да излезе до кар на годината, но нищо повече...
Mmdam, znam kakva e igrata i kakv e i potenzqla( za pove4e info http://empireearth.sierra.com/ ). Opredeleno ako ne nai dobrata igra za 2001 ( sle FIFA2002
) ) to pone v janra strategii shte se betonira na pol pozishan
Az igrah demo-to i po nego si li4i 4e tova 6te e hitova igra.Ne samo zaradi grafikata za6toto tq e nesravnima.
мисля че от warezbg го дръпнах, не е лошо, но намоя комп...
---------
A wise man knows his limitations and a bold one seizes his opportunities.
"The Hunt for Red October"
---------
Някъде четох, че ЕЕ щяла да измести АОК от залите и турнирите. вие какво мислите за това?
mitsy, що ти трябваше да го дърпаш, има го на CD-o на GW...
tazi igra neshto ne me kefi.
Niakak si, uj hubavo, che e e taka 3D, no me i zatrudniava.
A i neshto, akto cialo kuca.., ne me kefi, kakto AOE. Kofti igra.
no pain - no gain
kato tzqlo e gotina ama ne me kefi>...samo neznam kak 6tqla da izmesti aok ot zalite i turnirite 6toto malko hora go igraqt ve4e>...
magic to you all>...
Ми то аз бях на турнир по АОК в началото ан октомври.
Е, за малко не стигнах до финалите, но карай...
Кефа от играта, тръпката и задфоволството, че си илиминирал някой от противниците си са по - важни... Пък аз използвам и трикчета, те горките нямаха никаъв шанс.
Иначе е виярно че никой не го игаре. Аз като вляза някъде и си пусна Heroes и тези покарай мене ме гледат учудено и сигурно си викат "тоя пък на какжо намерил да играе..."
Ех, що CIV IIIси няма мултиплеър...
Ми то аз бях на турнир по АОК в началото нa oктомври.
Е, за малко не стигнах до финалите, но карай...
Кефа от играта, тръпката и задфоволството, че си илиминирал някой от противниците си са по - важни... Пък аз използвам и трикчета, те горките нямаха никаъв шанс.
Иначе е виярно че никой не го игаре. Аз като вляза някъде и си пусна Heroes и тези покарай мене ме гледат учудено и сигурно си викат "тоя пък на какжо намерил да играе..."
Ех, що CIV IIIси няма мултиплеър...
niama multiplayer, zashtoto e pohodova strategia.. i prdstavi si da sednat 5-6 chvoeka da go igraiat, shte imat da si chakat redaa..., to po-dosadno shte stane ot igra na shahs pc na nai-visoko nivo))
mi to az otkacham samo kato gledam rabotnicite si da shtykat po niakolko minuti po terena mi, sled vseki moi hod. Ami, d amu go nachukam na SID, kak ne moja da sloji edna opcia s koiato da da ne gledam hodovete na rabotnicite. Kato che li mi puka koi kyde kopae dupki! Dea i mizernika neshtasten!
no pain - no gain
Добре, походова стратегия, лошо няма, ами то CIV II GOLD нали има добавена опция за мултиплеър? Може да се появи и за Civ III. Аз ще си чакам!