Моля някой ако знае от къде мога да я изтегля да ми помогне!Ако някой продава също съм заинтересуван! От много време я търся и реших най- накрая да ви попитам! Благодаря ви предварително...[}]
Моля някой ако знае от къде мога да я изтегля да ми помогне!Ако някой продава също съм заинтересуван! От много време я търся и реших най- накрая да ви попитам! Благодаря ви предварително...[}]
доста стара игрица, която обаче за съжаление не е нищо особено. прави се опит за постигане на някакво напрежение, но не се получава, поради поставянето на играча в изключително трудни ситуации, изтърпяване на досадни bug-ове и изключително ниско ai (както на враговете, така и на "прятелските" персонажи). графиката е доста outdated.
единственото оригинално и заслужаващо адмирации нещо е първият срещан от мен досега engine за случайно генериране на 3d нива (в случая цял замък). дотук добре, но крайният ефект е едно сериозно повторение на стълби и единични стаи, което вместо да доведе до разнообразие води до объркване.
враговете са малко на брой, доста глупави, но хубавото е, че срещу всеки има определено оръжие, което не действа на други врагове. "оригинално" би казал всеки, но проблемът е например ужасната смяна на оръжията, както и недоглеждането например един гад да умира от 2 изстрела, пистолетът да е еднозаряден, а презареждането да отнема 3 секунди...
мога да я взема оттам, откъдето я взех преди, но надали си от варна, а и да си, чистосърдечно бих ти препоръчал да не си губиш времето с nosferatu
@FearMe, така е, но приеми, че на някои хора просто им харесват "такъв" тип игри... :-)
@Deveca, ето ти линк -> http://rack6.free.evro.net/Corwin/No...0Of%20Malachi/
Благодаря ви... Не е за мен за сестра ми е .... Ама и аз ще я пробвам... Мерси