Резултати от 1 до 4 от общо 4

BG представяне на WCG?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    674
    #1

    BG представяне на WCG?

    Какво мислите за българското представяне на World Cyber Games? Не можахме да вземем дори един медал - въпреки много добрите играчи... [;(]



    ---------

    A wise man knows his limitations and a bold one seizes his opportunities.

    "The Hunt for Red October"

    ---------

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001
    Мнения
    1,256
    #2

    BG представяне на WCG?

    Представянето ни е слабо, вярно, ама нали все пак участвахме. Според мен това също е важно. Какво, че намаме медали - другия път ще имаме (може би) .




  4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #3

    BG представяне на WCG?

    ами аз гледах класацията за q3 и ut. просто добри, добри, но явно има и по-добри. особено в q3 работата беше мн показателна - няма изненади, първия бие всички, а последния пада от всички - линейна зависимост. което означава, че добрия наистина е много по-добър от останалите. мен лично ме учудва, че zero4 взима купата, като се има впредвид, че на световното ли беше, какво беше преди около половин година, записа на мача му с lakerman не показваше кой знае какво майсторство! аз лично мога ако не друго, то поне да му се поопъна на база това което съм гледал от онова време. при ut имаше не толкова изявена градация в резултатите. и лидерите в групите имаха загуби, но това се дължи според мен на липсата на ultimate weapon в ut, каквото е rail-а.



    колкото - толкова. здраве да е. догодина пак и т.н.



    но ме издразни едно нещо. преди време даваха по комп предаването по евроком-пловдив някакъв гостуващ задник, който каза за cs отбора ни, че бил на около средно ниво, но това се дължало на кофтито база на която играели. тоз нещо не беше добре. аз съм играл half-a на celeron 333/tnt/64 ram на 10х7!



    идея: що не вземе да се направи едно републиканско, ама голямо, а не само в 2-3 клуба! да видим кой кого




  5. Member
    Тук е от
    Dec 2001
    Мнения
    265
    #4

    BG представяне на WCG?

    Истината от турнира за съжение не е тази от демотата пуснати в cached.net и други сайтове.Веднага кото слезе от самолета нашето момче от Q3 дойде веднага в офиса на SETCOM.Той разказа горчивата истина.Имало е доста гафове.Как си обяснявате факта че доста корейци са на финалите на почти всички игри?????????????Аз не мисля че са чак толкоз добри.Според него победителя на Q3 наистина е бил добър и е заслужавал победата.Но е имало големи резили с местата в по долното класиране.Компютрите не са били на нужната висота а звука е бил "за резил".Не знам!!! но в UT diskonnect-ването на XaN на 1/4 финала е все още силно коментиран.Гледах прекъснатото демо.Е за финалния мач ........no comment.Добрия си е добър.Добри думи за SC браво на нашите :-).




Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Кратко представяне на Panasonic TH-37 PV80P
    От mordo във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 25-04-08, 12:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе