Има ли някой,който да я гейми?Закъсал съм още на първата загадкаИли съм много тъпо парче,или е егати играта
Каква е посоката на огледалата?Топката ще падне ли?
Има ли някой,който да я гейми?Закъсал съм още на първата загадкаИли съм много тъпо парче,или е егати играта
Каква е посоката на огледалата?Топката ще падне ли?
Стига бе,и тука бъзици!Името ми нищо ли не ти говори?От града какви изводи ще си извадиш?За нивото ми на интелигентност?Кажи нещо за Рейзиел,че съм го закъсал.
не беееееее! ако си от варна да ми я дадеш. ( за да ти помогна естествено!въпреки, че скапаното конзолно управление на 1 толкова ме изнерви, заедно с конзолната save система, че дори и до средата не стигнах! а ако с "kesten" искаш нещо да кажеш, че някой град е известен с кестените си - нищо не ми говори, географията ми се свежда до основните градове на всяка държава ( разбирай 4-5
Жалко!От София съмНякъде из net-а не си ли срещал "пътеводител".Започвам да се изнервям.Остава играта да е бъгава
,което пък е малко вероятно,но...
Преди огледалата открих зала с кръгъл отвор,но е доста високо и да се скъсам не мога да го стигна.А, дали пътят изобщо е натам?Първата част я играх на конзола и там нямах проблеми,но тук нервите ми са разбитиДоста трудно управление.Никой ли не я играе?Ще изляза с обява за помощ в медиите
тук явно не става.
Fear Me , vijdam 4e si sviknal da se save-vash na seki 2 minuti kakto na pc-igrite ama sam igral i na consoli dulgi godini i mislq 4e tqhnata consola za save e mnogo po uda4na...
prosto zashtoto edna igra gubi smisala si ako mojesh da save na sqko mqsto, rano ili kysno po4wash da shemekrish...
KESTEN, kefish me mom4e
strashen nick
ama devstven li si?
![]()
Hmm...Na kade bie6?4isto fiziologi4eski-ne!-imam dve decaNo temata e za drugo i o4akvam niakoi da me svetne,no ne zad vrata
не, meth, не се save-вам на 2 минути, но мразя друг да определя какво и кога мога да правя. не може ограничението, което конзолите имат технологически да се тълкува като плюс. не съм се разревал срещу deltata например ако забелязаваш. просто там има повече смисъл - мисия - save. diablo-то е също така, но пак не се оплакват хората. все пак съм поставил на първо място упреавлението, а после save-а, което е логично следствие! през живота си не съм играл на конзола и след като се мъча с всяко движение не мога да се съглася, че да падна някъде отвисоко малко преди края на нивото, просто защото управлението е с абсолютни посоки, а не относителни - ааа, не!
Добре де,остава само да кажете нещо как се минава проклетото място.Казаното до тук може на всяка игра да пасне,но мен не ме топли.
Да тва е още един пример за добра графика,добър сюжет,звуци на ниво и идиотско управление
СКЪСА МИ НЕРВИТЕ....Особено ако си под вода!!!!
Тая игрица ако не е проектирана за PS да не ми е името!
Аз също закъсах на тия огледала...
айде дайте я бе, стиснати
dpetrov, уцели:Р ами че тя си е чиста ps разработка
btw - много се дразня, че се води 2, след като си е номер 3 от поредицата! ако си спомняте kain: heart of darkness (ако не се лъжа деза pc отпреди няколко години - е те това е 1 ! после е soul reaver: legacy of kain (демек 2) и сега soul reaver 2 (т.е. 3)
както и да е! давайте я насам. снощи играх демото. 10х7 всичко на max с fsaa х2 - върви си супер. дори и на излизането от замъка при водопадите (там свършва демотои след като може да се управлява с мишката - къде къде по-добре отпреди
Да,за графиката си прав,при мен под 100 кадъра на 1024х768 не пада...
Вече съм убеден,че е правена за PS...100%
И изглежда много добре...но е много трудна:-)Не си спомням в началото дали се избираше трудност...но по едно време голям зор видях..
МИ ТВА СИ Е НАПРАВО КУЕСТ!!! с аркадни елементи:-))))
Тая зала с огледалата един ден се въртях в нея...а после е пълно със такива подобни зали:ІІ)
FearMe...с удоволствие бих ти я дал...само че не сме градски:-)
Все пак ти си един от малкото пичове тук,а и се знаем отдавна...но кво да правиш...растояния...а и от бачкане няма време дори за игра.
dpetrov, 10х за >0 мнение, което имаш за мен
а за даването - ти кажи че даваш, а аз ще пратя моя angel of death, опааа, angel of transportако търсиш нещо специално - кажи, може да ти пратя. само да видим кога ще го експедирам
абе тук само аз ли съм от варна?!