Някой може ли да ми каже как се излиза от нивото: Primary Excavation Site? И да убия говедото накрая, пак нищо не се случва.... [V]
Помогете ми, моля ви!
Някой може ли да ми каже как се излиза от нивото: Primary Excavation Site? И да убия говедото накрая, пак нищо не се случва.... [V]
Помогете ми, моля ви!
Не знам, нямам идея. Ако е последното, нямаше ли да даде някакви надписи? Въртя се като обран евреин с пушката над някакви огнени реки и се почесвам.
Ако свършва така, много тъпо....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Въртя се като обран евреин с пушката над някакви огнени реки и се почесвам...
<div align="right">Originally posted by boishin*-*16/12/2004*:* 08:02:05</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Сложи си 2 монети на очите и чакай... <font color="blue">- joke -</font id="blue"> []
Снощи проверих - пред или пред-пред-последното е. Еба ти левъл дизайна. Не може да се объркаш.. поразходи се <u>навсякъде</u>.
Ако става вапрос за което си мисля , представлява нещо като пръстен.
Трагни да обикаляш. Ще се появят лоши да ги пуцаш да ти се зареди soulcube маи се казваше и с него биеш последниат гад които е доста голям, неможе да го подминеш.
Ако го няма ми се струва бъгната игра
Не, това не е последното ниво бе.. как така ще ти се бъгне играта... за първи път чувам такова нещо. Просто има проблеми с ориентацията[:I]
Хехе приемам упрека , но явно стажа с игрите ти е малак или само оригинални си купуваш , иначе от некачествени кракове доста игри се дънят
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хехе приемам упрека , но явно стажа с игрите ти е малак или само оригинални си купуваш , иначе от некачествени кракове доста игри се дънят
<div align="right">Originally posted by kakarot*-*17/12/2004*:* 10:02:22</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
хайде сега да ми обясниш как точно от премахването на cd check се дъни една игра. и как точно разграничаваш издънването, дължащо се на самата игра от това, според теб предизвикано от некачествен crack/patch.
kakarot: точно това е нивото. говедото много трудно мре и накрая се принудих да го разкарам с killmonsters или нещо такова беше... и до там
А що се отнася до стажа ми, нямам претенции да велик играч, въпреки че съм играл повечето от по известните шутъри. Като ме хване нервата или просто като имам свободно време в бачкането обичам да "тепам лошите"
За crack-a - мисля че е читав
@boishin не беше кам теб
@FearMe ще ти кажа пресни примери пак ти ме поправи ако не е от крака.
NFS-какво ли непробвах, но неможах да я доиграя.
Постоянно ме ме изхвърляше, max. 50-та писта стигнах.
Half-Life- имаше една стая с системи за охрана по тавана и един ме придружаваше, които в началото на играта ми асистира за телепорта , и трибвашв да изключа 3 генератора.
Ок влязах вътре и толкова ,ни напред ни назад.
Бутона които трябвашв да натисна нереагира(пробвах много пъти). След излизането от стаята с NOCLIP се върнах до входа а пича немръдна повече ,смятаики че съм още вътре, а като се опитвах да се бутна в него тои ми се извиняваше че ми пречи и толкова.
nfs - изхвърлянето примерно може да се дължи на дефектен файл за определена област, или звук, или текстура - зависи как реагира engine-а на играта на дефектна подадена му информация.
hl2 - всичко се дължи на "прекрасния" engine и "невероятния" AI. просто замечателни са []
дефектните crack/patch-ове правят само едно нещо - не си вършат работата. по нищо друго не влияят на играта, защото в общия случай се заместват само няколко байта (ако искаш мога да ти дам да почетеш малко кои и защо), които "търсят" cd-то в устройството и това е всичко. нито engine-a бива повлиян, нито качеството, нито нещо отпада от играта/програмата.
това е като малоумното твърдение, че пиратския windows е по-кофти, по-нестабилен и по-бъгав от оригиналния [:D]