Не знам къде се играе и към кой сървър да се вържа? Някакви идеи?
Не знам къде се играе и към кой сървър да се вържа? Някакви идеи?
Ауууу, яко съм се чалнал, защото съм объркал играта:-). Всичко по-долу писах докато си мислех за Guild Wars...
Предполагам говориш за нелегален сървър, защото все още е в бета фаза. Е за такъв безплатен сървър се бях натъкнал в един форум само, но не мога да си спомня, а и отзивите бяха отчайващи. За сървъра де, иначе играта съдейки по прочетеното и кои я правят ще е просто супер де лукс. А иначе постоянно има разни бета тестове, дето траят по 2 дена и до тях при следене и желание човек май може да се докопа. Последно гледах ето тук. Следи кога ще е следващия уикенд бета тест.
Мерси, все пак ще чакам някой да даде точно инфо за да поиграя...
Ако ще си я купуваш играй на Gustin.
Status в момента: Chronicle 2. Дракони/Обсади и т.н.
Сървъра е под наш контрол
Ако ли не :
http://forum.ma3x.net/index.php?s=7f...&showforum=111
http://l2.noobwars.gr/
Първо се регистрираш тук, а след това теглиш това и това разархивираш ги в папката на играта и почваш да играеш играта.
10x DeathKnight след малко ще тествам само не знам къде да си направя аcc, четох във форума, но не ми стана ясно!
Не знам .. май трябва да е автоматично..
с free server е голям shit
Ето два добри сервера :
за Lineage C2 : l2.doom.bg
за Lineage C3 : L2extreme.com
l2.hopzone.net
това е списък ако изкаш много exp freedom
podqvolite nali trqbva da si isteglq ne6to 4e da mi tragne l2 aa i ot kafde da si go izteglq pls
1. Препоръчително е да пишеш на кирилица;Първоначално публикувано от kar-a-karn
2. Връзката "Информирай модератор" не служи за задаване на въпроси по конкретната тема;
3. Не играя Lineage2
lineage2.gamers-online.org
Сървъра е български, намира се във Варна и в момента е на С3. Ако те интересува нещо повече за него питай...
Първоначално публикувано от Little_Alien
emi dobre kaji ot de da go izteglq kar-a-karn
Ами по-ясно от lineage2.gamers-online.org не знам как да ти напиша