-
В очакване...
Защо нищо ново няма на пазара??Всичко се изигра...и нищо не излиза....имам гадното чувство,че наведнъж ще излязат Unreal 2,Warcraft 3,Thief 3 i SSam 2...ми тъпо е така..не можеш да им се насладиш като хората..!
Има ли някой идея за добър 3Д шутър или нещо от сорта,излязъл наскоро??А може и по-старичък:-)
Ееее,навремето кви games имаше...HEXEN 2....лично аз страшно обичам да избивам духове и тем подобни...
Дайте идея!
-
В очакване...
E ima hubavi igri izlqzli naskoro prosto ne sa tolkova izvestni.Az bih ti preporu4al Ghost Reacon 3D action s perfektna grafika i mnogo dobre izpipan gameplay
-
В очакване...
Duhove?Probvai SOUL REAVER 2.Grafika-super!Takmo 6te mi pomogne6:))
-
В очакване...
Нещото което играх последно беше Red Faction.Сравнително добър 3D шутър с много различни оръжия и прилична графика.На 2 диска.
-
В очакване...
Tova nesto, koeto se vyrti iz neta i kazvat 4e e Unreal 2 dali e deistvitelno Unreal 2?
-
В очакване...
Ne zabraviaite heroes 4
http://www.rootbg.com
-
В очакване...
Ами Might and Magik IX? Нали уж щял да излезе заедно с Heroes-а. (края на март според GW)
Никой не споменава и Волфенщаин...
________
To war - firmness, in defeat - obstinacy, by victory - magnanimity, in pease - goodwill.
(W. Churchill)
________
-
В очакване...
Волфенщаин veche izleze i to dosta otdavna....
http://www.rootbg.com
-
В очакване...
Браво-мерси за инфото....
Не очакваь такава бърза и голяма реакция...все пак е тъпо да ъпгрейдвам без да има за кво....с кво ще го товаря тоя ХП 1600:-)
За мен истината е в игрите:ако не бяха те още щях да съм с П200 и 32РАМ:-)
-
В очакване...
Da da ima kvo mai da se igraq ama 4akame Unreal 2 i tva se e.A pak dotogava..........6te igraem kvot ima.
-
В очакване...
Oshte li niama beta na Heroes4? niakoi hora shtiha ia biaha obeshtali.... ;)
-
В очакване...
Аз знам, че има бета на ВарКрафта 3, ама никой не ще да откликне на зова на УФО. Иначе игри дал господ. Хубави игри... обаче не дал.
BROUGHT TO U BY MSAN
-
В очакване...
Az drupnah Unreal_2_E3a sled razarhiviraneto stava 1.12Gb, no s moeto Banshee estestveno 4e ne ste da trugne.
-
В очакване...
Ръгни го в фтп-то на Иван, при мене със сигурност ще тръгне :))
BROUGHT TO U BY MSAN
-
В очакване...
Ka4vam go ama ne znam dali ste iska da vyrvi zastoto njama kude da go probvam, a arhiva e 480 MB, taka 4e Ivan ili njakoi, koito mu se zanimava da go probva pyrvo. Nadjavam se da vyrvi ama nali znae6 vsi4ko stava...