-
war craft ПРОБЛЕМ
абе за кво така като се мача да вляза в батъл нет и ми дава:
------------------------------------------------------------------------------
This application has encountered a critical error:
FATAL ERROR!
Program: C:\games\Warcraft III\Warcraft III\war3.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:0095806B
The instruction at '0x0095806B' referenced memory at '0x07443030'.
The memory could not be 'written'.
------------------------------------------------------------------------------
...................
..........
и разни глупости още?Само някои да не каже че е от рама ми,щото не е ;) както и да преинсталирам играта - също нестава
-
war craft ПРОБЛЕМ
И АЗ ИМАМ ТОЗИ ПРОБЛЕМ НО НА МЕН МИ ЗАБИВА ПО ВРЕМЕ НА ИГРА ПРЕИНСТАЛИРАХ WIN-A И СЕ ОПРАВИ ......АМА СЛЕД ДЕСЕТИНА ИГРИ ПАК ЗАПО4НА ДА ГО ПРАВИ ПОМАГАИТЕ МОЛЯ
-
war craft ПРОБЛЕМ
И аз го имах, но се оправи като най-накрая си взех комп, който е съвременен и не от 3 години.
каква ти е конфигурацията на компа-процесор, рам, видеокарта?
Моите бяха Пентиум 3 на 800мца, 384мб и ГиФорсе4 64мб.
-
war craft ПРОБЛЕМ
аве д**** ***** д**** тапия уар крафт 10 пъти си преинсталирах ПЦ-то и 100 пъти си форматнах харда и пак не се оправя сега си уплоадвам работите на ФТП-то и щте направя формат на целия хард ако от това се оправи ще пиша пак аре ако имате неква идея пишете я плз арее пичове [8D]
------------------------------------------------------------------------------------
This application has encountered a critical error:
FATAL ERROR!
Program: C:\games\Warcraft III\Warcraft III\war3.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:0095806B
The instruction at '0x0095806B' referenced memory at '0x07443030'.
The memory could not be 'written'.
------------------------------------------------------------------------------------
-
war craft ПРОБЛЕМ
Има едно бутонче на прозорчето за грешка на което пише more info или нещо от тоя сорт. Погледнете какво пише там. Имах същия проблем с Колин макРи и се оправи като преименувах един файл на micro dvd. Тъпо ама какво да го правиш...
-
war craft ПРОБЛЕМ
да бе Fori ам тук вобще не излиза прозореца да пращаш грешката на микрософт но не вярвам да от това да се оправи ! Не може на чисто нов уиндоус и форматиран хард да дава само тази грешка тапо ам :)
а не при мен само е така. [V]
-
war craft ПРОБЛЕМ
-
war craft ПРОБЛЕМ
да бе то ако ставаше само с патча аз нямаше пиша в форума вобще
аз си го направих с крак-а само.Които иска да ме намери в ICQ да му го пратя. ( 131027469 ) абе кво да ми вкючвате намирате си крака дето е само два файла war3.exe и war3.org в дата.бг ги има 4ао
-
war craft ПРОБЛЕМ
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">да бе то ако ставаше само с патча аз нямаше пиша в форума вобще
аз си го направих с крак-а само.
<div align="right">Originally posted by UpToYou - 17/02/2005 : 20:41:32</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ако се беше вгледал по-подробно, може би щеше да забележиш, че има още 8 страници, след тази, която съм дал. само трябва да се натисне стрелкичката.
-
war craft ПРОБЛЕМ
ami hubavo 4e go napravih ina4e niama koi da mi pomogne! Kato za parvi stapki v forum mislia 4e e dobre 4ao all
-
war craft ПРОБЛЕМ
plz daite mi link za toq crack deto mi trqbva da go podkaram warcraft-a.I az imam su6tiq problem i ne moga da go re6a.Izteglih si nqkuv crack ot data.bg ama i s nego ne stava