Резултати от 1 до 3 от общо 3

ЛИНК: hockeyarena.net

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Apr 2005
    Мнения
    1
    #1

    ЛИНК: hockeyarena.net

    <font color="blue"><font size="3">Включете се и играйте на невероятния он-лайн хокеен менажер на</font id="size3"></font id="blue">



    <font color="blue"><font size="5">http://www.hockeyarena.net</font id="size5"></font id="blue">



    <font color="green"><font size="2">Управлявайте ваш собствен отбор, спечелете промоция за първа дивизия на вашата страна и играйте в Световната Лига.

    Подкрепете България в състезание с 37 страни.

    Спечелете изборите и станете менажер на националния отбор на вашата страна и спечелете Световния Шампионат.

    Повече от 8000 активни участници от над 45 страни.

    Играта е преведена на 21 езика.

    Нови страни и преводи се се очакват в най-скоро време ...</font id="size2"></font id="green">




  2.  
     
  3. Novice
    Тук е от
    Jun 2005
    Мнения
    2
    #2

    ЛИНК: hockeyarena.net

    Здравейте,



    Темата на този пост е една on-line игра, за която може да сте чували, а именно HOCKEY ARENA (www.hockeyarena.net)

    Дааа, сигурно повечето от Вас вече си викат "Абе кво е седнал тоз тъпанар да на занимава с хокей, кой му пука за този спорт в BG"

    Долу горе и аз така си мислех за сефте кат ми казаха за тази игра. Реших все пак да вида що за измишльотина е това и не съжалявам.

    Та ето накратко какво представлява самата игра.

    Това е един много добър спортен manager. Повечето от Вас сигурно са играли на такива на компа си (Total Club Manager, Football Manager) или някой от многото on-line(Hattrick, CM-online). Целта както може би се досещате е да развиете отбор, тренирайки играчите си, мерейки сили с противници в мрежата, печелейки пари и известност за да станете World № 1

    Искам да подчертая, че НЕ Е НЕОБХОДИМО да разбирате нищо от хокей за да почнете да играете. Разликата с един футболен manager се изчерпва с броя играчи, всичко останало е класически Sport Game Manager.

    Вече чувам нечии неодобрителни възгласи “Е хубаво де, с кво тогава таз игра е по-добра от сродните on-line такива”. Ами ето с какво

    1. Действието се развива много динамично. ВСЕКИ ден играете среща (приятелска или официална). Не е необходимо до чакате 3, 5 или 7 дни до следващия мач. Един сезон е 10 седмици през който играете 30 официални мача, без да броим тези за купата, приятелски или playoff. Получавате отбор в някоя от дивизиите (в BG засега са 2) и веднага се включвате в надпреварата.

    2. Имате пълен контрол върху тренировките на играчите си. Като казвам ПЪЛЕН наистина имам това предвид – СЪЗДАВАТЕ до 30 тренировъчни схеми, които може да прилагате ИНДИВИДУАЛНО за всеки играч, с избрана от Вас натовареност, за разлика от повечето игри където тренировката е една за целия отбор или се прилага групово. Следите развитието на ВСЕКИ играч ВСЕКИ ден, което Ви дава възможност до го моделирате по-ваш избор, в зависимост от изискванията Ви, променяйки вида и интензивността на тренировката във ВСЕКИ момент, когато решите.

    3. Развивате своя клубна спортна база (тренировъчен център, възстановителен център, фен клуб, младежки отбор, скаути, продажби), като всяко ново подобрение (в %) Ви носи съответния бонус (по-бързо трениране, по-бързо възстановяване, повече зрители, повече млади таланти, по-точна информация за противника и играчи, повече средства от продажба на фланелки и т.н.)

    4. Задавате сами цената на билетите за ВСЕКИ един домакинско мач. Това е истинско изпитание за всеки мениджър, защото ако прекалите с лакомията си и сложите нереални цени рискувате да играете пред почти празни трибуни. Точния баланс е трудно постижим, така че хем стадиона да е пълен хем да изтръскате максимално феновете :D

    5. Точкова система за глобална класация на ВСИЧКИ мениджъри, съобразно резултатите им и коефициента на трудност за съответната дивизия.

    А ето и някои от стандартните както бих се изразил възможности, които присъстват и в другите сродни игри

    1. Трансферен пазар. Купувате и продавате играчи, като сами определяте началната цена и колко дни ще бъде съответния играч в трансферната листа.

    2. Уговаряте си приятелски срещи с противници от целия свят

    3. Общувате с мениджъри от други страни посредством вътрешен e-mail, участието Ви във форумите или чрез IRC.

    4. Определяте тактиката и състава за всеки мач, важността на мача (от това зависи колко да се напъват играчите Ви и духа на отбора), както и евентуални премии за победа.

    5. Разширявате си стадиона в зависимост от успехите и зрителския интерес към мачовете Ви.

    6. Участието на Ваши играчи в срещите на националния отбор на BG.

    Ако всичко това Ви е заинтересувало и сте фен на подобен род игри, може да посетите www.hockeyarena.net, където да се регистрирате и да получите своя отбор. В момента приключва първият сезон на новосформираната BG лига, така че ще почнете новия сезон от самото начало. Изисква се да имате начални познания по англиийски език за да играете, но в най-скоро време играта ще бъде преведена и на български (засега е преведена на 22 езика, включително Руски и всички европейски езици, като може да сменяте езика в зависимост от познанията си). Към момента са регистриране повече от 10 000 играча от повече от 40 страни

    Ако имате въпроси ми пишете на truc_pruc@yahoo.com или на мениджър trepa4a (отбор Tundja) ако вече сте се регистрирали в играта.



    Благодаря Ви предварително за Вашето съдействие



    P.S. Ако все пак след като се включите в играта, решите че тя не е по вашия вкус и се откажете, моля Ви преди тово пуснете всички Ваши играчи с ability index>75 на трансферния пазар, за да могат те да останат на разположение на националния отбор. Предстоят важни мачове на националния отбор за World Cup, като имаме съвсем реални шансове да минем в по-горна дивизия в световната лига.

  4. Novice
    Тук е от
    Jun 2005
    Мнения
    2
    #3

    ЛИНК: hockeyarena.net

    От 13.07.2005 играта има и българска версия (интерфейс + help)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Линк за песен....
    От Garu във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 14-06-06, 07:53
  2. Линк за проблем.....
    От ozone във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 1
    Последно: 19-12-05, 18:37
  3. Линк към Подпалвачката 1???
    От Popkaro във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 5
    Последно: 07-02-04, 04:31
  4. Може ли линк?
    От nniki във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 23-11-03, 00:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе