Останаха ли сайтове за сваляне на цели игри?
Както всеки знае,че цели игри са почти невъзможни за сваляне,но аз се опитвах да намеря и неуспях.Преди www.download.com имаше цели игри,но го закриха и сега има само ДЕМО игри. Но пък мои приятели са сваляли ЦЕЛИ ИГРИ от някъде си...(може би и още свалят)>даже 1 мой приятел си свали GTA SAN ANDREAS.Някой от вас знае ли някакви такива още не закрити сървъри за сваляне на цели игри?
Re: Останаха ли сайтове за сваляне на цели игри?
Няма вече такива сайтове...заради такива като теб Интернет остана без файлове. Всички цели игри са свалени и изиграни :stupid:
Цитат:
Първоначално публикувано от MAD
Някой от вас знае ли някакви такива още не закрити сървъри за сваляне на цели игри?
Баща ти не знае ли? :knuppel2:
Ама те хората още ли пускат демота?
Аз мислех че вече пускат играта и който иска първо да види си я тегли кракната и ако го накефи я купува.
Torrent, C++, и p2p говори ли ти нещо?
Продължавам да точа през 80-ти и 21-ви порт... ако ги затворят и тях ще мина на някой служебен :)
@Pat, през C++ ненам как се точи, предполагам си глътнал една буква за DC++ :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Gadget
@Pat, през C++ ненам как се точи, предполагам си глътнал една буква за DC++ :)
Да де.... :oops:
Значи чрез DC++може/или как?-И баща ми незнае такива сайтове за цели игри.Ще пробвам. И DC++ се плаща-не е безплатен.-За съжаление..- :angry:
Аде да покажеш къде точно си прочел/видял/чул, че DC++ е платен?
Прочетох го в http://www.free-filesharing.com/ -пише,че е безплатен,но...иска пари-на FINAL STEP-иска 17.88 паунда/или за 2 години 0.66 pence на месец.
Преди малко го открих безплатен,но има някакви странни правиала-трябва да споделям нещо?10GB?Нещо неразбирам за какво ми казва...Казва,че ще банва такива,които не спазват правилата на DC++.Някой знае какво се има предвид?
Ами в прав текст значи "За да получиш трябва да дадеш". Не може само да искаш да сваляш - трябва да шернеш определено количество информация за да могат и другите потребители да дърпат от теб.
Аха-баща ми миго каза това-едни мои познати я ползват(DC++).Ще си купя диск с около може би 100GBзащото някои искат около 100GB.-Много.-Но връзката ми е 2mb/s-това нормално ли е-достатъчно бърз ли е?-256kb/s е UPLOAD.
Ще ти стигне... и май не ти трябва нов диск, освен ако не си с 10GB само.
По българските hub-ове не е нужно да споделяш чак 100GB данни.
Абе пич
Стига с тия твои глупави въпроси.Вземи малко да почетеш :RTFM:
Вярно е че форумът е затова, ама твойто на нищо не прилича.
Свали си програмката, прочети и хелпа, дерзай един ден, ичак тогава питай ако нещо не ти е ясно.
Можеш да започнеш със следните линкове:
http://forum.all.bg/printthread.php/...2496/type/post
http://aria-bg.net/dc.html
Успех
Цитат:
Първоначално публикувано от MAD
Аха-баща ми миго каза това...
А татко ти що не ти е споменал за BitComet? :RTFM: