Някой постигна ли успех с подкарването на тази игра?опитах с какво ли не, но нищо нестава, крак няма, с демон тулс 4 както пишеше на сайта би трябвало да стане, но уви увпех никакъв, ако някой има напредък, моля нека до сподели.
Някой постигна ли успех с подкарването на тази игра?опитах с какво ли не, но нищо нестава, крак няма, с демон тулс 4 както пишеше на сайта би трябвало да стане, но уви увпех никакъв, ако някой има напредък, моля нека до сподели.
Намерих следното упътване. Не съм го тествал, дано ти свърши работа:
Zna4i hora probvaite tova:
1. Mountvate igrata v DT4
2. Svalqte si Star Force Nightmare ili SFNightmare (to e edno i su6to) ima go na datata primerno.
3. Zna4i v SFNighmare cukate "Disable CD" , "Disable Node", izklu4vate IDE Channela na tam kakvito opti4ni ustroistva imate. Za da razberete na koi IDE Channel-i sa vi si puskate BIOS-a i ot tam Genaral CMOS settings ili ne6to podobno v va6iq slu4ai. Pri men imam samo edin CD-drive koito mi e na 1 Channel Master i poneje imam i Channel 0 na4i CD-to mi se pada na Secondary Master i sukam "SC.Master Off". Malko slojno go obqsnih no mislq 4e i slaboumnite 6te me razberat.
i posledno 4. Install-vate igrata i PLAY ako vi iska CD-key pi6ete tozi v .nfo-to na men li4no mi trugna i bez nego. Are uspeh dano stane i pri vas
някой може ли да обясни малко по-подробно, че нещо при мене не се получи хватката![]()
при мен продалжава да твърди, че иска оригиналното цд и че protection-a се бил инсталира и д рестартирам...
Изглежда най-сетне се появи защита, която да затрудни кракерите поне за известно време
Между другото, горната процедура не работи за рилийза на Mayhem, но с другите ставало. Освен това SFNighmare не трябва да се изключва по време на игра!
Ето и още една идейка:
Сериен номер ще си намерите, или пък на РМFarstone VirtualDrive 10 Pro claims to support Starforce 3
http://wcarchive.cdrom.com/pub/farst...e_05091518.zip
Ми Daemon Tools 4.00 си се справя със StarForce. Поне с повечето версии. Аз така си изиграх Splinter Cell: Chaos Theory.
Колкото до самата защита, такава (изивнявам се предварително) лайняна защита досега не е имало. Със скритите си драйвери и проблемите, които създава не е от най-честните. Вярно, че аз проблеми с нея не съм имал, но може би защото съм късметлия да имам хардуер, който по някаква случайност не е "мразен" от StarForce. А и изиграх играта бързо, защото беше страхотна и защото исках да се оттърва от проклетото нещо преди да ми се е взривила щайгата.
//OFF TOPIC: Да му се не види, само не мен ли ми се струва, че Worms трябваше да си остане 2D?
Worms си е класика, кво е т'ва скапано 3D?