пичове кажете от каде да я дръпна таз игрица.. ама да не е от дата-та... щото ADSL sucks
Преглед за печат
пичове кажете от каде да я дръпна таз игрица.. ама да не е от дата-та... щото ADSL sucks
имям я на диска ако искаш дай някое фтп ако имаш да ти я уплоадна там
To за имането и аз я имам и то няколко копия (ЦД-та). Проблема е че не успях да я подкарам под XP SP2. Ти под каква ОС я играеш?Цитат:
Първоначално публикувано от glarus
под абсолютно същата тръгва си без никакви грижи, даже сега като се замисля се учудвам как не ми прави никакви проблеми.Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
ще видя къде мога да я уплоадна в краен случай торент :))
Koя версия имаш, тази на "Deviant" - за "крачето" става въпрос?
Иначе като я "хвърлиш" някъде - свиркай, ;) че дъщерята откога ми мрънка за тая игра. :)
Изтегли я оттук- http://rack6.free.evro.net/EvroTeam/...om%20Hell%202/
:)
Pat, ако я пускаш под Windows XP SP2, ще трябва да си изтеглиш от сайта на играта един patch, за да тръгне. Другият вариант е ръчно да си създадеш една папка и файла с конфигурацията в My Documents: след инсталацията файловете gameoptions.xml и userdata.ngh се копират в папката My Documents\JoWooD\NFH2_UK (ако няма такава папка, първо се създава). От тук можеш да свалиш въпросните файлове.
Благодаря @panevdd :)
Проблема отдавна е решен. Преди няколко месеца излезе релийз който работи безпроблемно под XP SP2 - и съдържа двете части на играта.